Petra Palomäki

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Uusi satula ja hellettä!

It's getting hot in here!

Kyllä nyt kelpaa! Aurinko paistaa ja ei ole kylmä! Tosin hieman ratsastusta haittaa, sillä heti alkukäynneissä hiki valuu molemmilla, mutta näillä keleillä onkin hyvä vaan hömpötellä ja pitää hauskaa! Käykää katsomassa treeniblogissa sponsoripostaus ja kentällä otettuja uusia kuvia! :)

Kävin perjantaina Kankaanpään Ratsastuskeskuksessa hyppäämässä pientä jumppaa uffella ja herra meni super hyvin! Vaikka olikin todella kuuma, niin silti jaksoi tehdä kevyen hyppytreenin. Mentiin tällaista tehtävää, kuten kuvassa näkee. Otettiin muutama verkkahyppy ristikolle ja siitä aloitettiin jumppaan. Ensin oikealta ja sitten vasemmalta. Estekorkeus oli jotain 60cm jumpassa ja pysty oli 80-90cm. Kun jumppa onnistui, niin jatkettiin perään pystylle ja sama toisinpäin, eli pystyltä jumpalle :) herra hyppäsi kaikki nätisti ja sain kunnolla käyttää selkäänsä jumpalla!




Vihdoin se pari viikkoa sitten tilaamani rungoton satula saapui ja jestas se on hyvä!! Pääsin heti perjantaina sitä testaan esin zeuksella ja sitten urcolla. Molemmat hepat meni super hyvin ja kaikki taisivat satulasta tykätä, myös minäkin! Juuri sellainen mitä hainkin! Sillä saan mennä maastoileen, saan tehdä kentällä kevyttä koulua ja pääasiassa, saan ratsastaa tessalla sen raskausajan! Ostin tämän Freemaxin rungottoman satulan ja siihen mukaan Le Mieux pädihuovan. Myyjä antoi kaupan päälle vielä 4 lisäpehmustetta pädin taskuihin, jos tessa tulee tartteen niitä masun kasvaessa ja lisäpehmustetta neidille!














Nyt olen näillä helteillä sillä ratsastanut, sillä nyt ei jaksa vääntää koulua eikä tehdä mitään suurempaa, niin saa hömpötellä kentällä! Enna otti muutaman kuvan kun menin urcolla tällä penkillä :) ! On se söpö :3

Tessa on ollut nyt viikon oriasemalla, sillä sen kiima on nyt kestänyt ja kestänyt..piti tiistaina olla siemennyskunnossa, mutta ei. Kohdunkaula vieläkin tiukka, mutta hyvä asia on, että folliikkelit on kasvanut ja perjantaina oli 3,5mm kokoinen folliikkeli oikealla puolella ja kohdun kaula hieman löysempi. Siemen tilattiin ja tänään oli taas ultra ja ei vieläkään tarpeeks isoja folliikkeleita ja kohdun kaula vielä liian tiukka....HUOH Neiti asustaa tämän hienon suokkiorin Humeetti vieressä, jos se sille alkais lämpenemään hieman ! ;) Mutta jos kuitenkin lähtis oikea siemen tessalle ettei pöllähdä suokkilusitanovarsa ensi vuonna :D ja tessan sulhasesta video Humeetti suokkiorin alhaalla! Tiistaina on uudelleen ultra, jos ei vieläkään tuon sen kotio hetkeksi ja sunnuntaina uudelleen...alkaa vähän kyllästyttään kun ei ikinä neiti kiimaa meinaa kehittää itselleen!



Että sellasta täälä! Varsa ja mamma on saanut nyt hieman levätä näiden helteiden takia. En viitsi näin kuumalla pistää varsaa työhön, mutta huomenna jos on vähän viileämpi taida mennä sen kanssa pellolle ja saa sielä ravailla ja laukkailla ;) Mamma meni tänään kentällä aika hyvin. Kokeilin sillekin sitä satulaa ja se oli vähän hassua :) Tehtiin ravi-käynti-ravi siirtymisiä muutamia ja mamma oli oikein hyvin kuulolla vaikka alkuun olikin aika turta pohkeelle !

p.s. Uffen sivu on kirjoitettu kokonaan uusiks ja vähän selvemmin kaikki! Tulossa siis kaikkiin sivuihin uudet paremmat esittelyt!

Mitens teillä meni viikonloppu?



6 kommenttia

  1. Talli jossa mä käyn niin sieltä oli yks tamma tuolla Pilven Pojan luona,Rehulan tilalla, 3vuotta sitten ja tuli kaunis tammavarsa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hienoa! Pilven Poika on kyllä vieläkin upea ori!

      Poista
  2. Upea satula, moni on sitä kehunut. Satula näyttääkin sille, että siinä on hyvä istua, ei ole mikään läpyskä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on ihanan pehmeä ja hyvä istua! :) suosittelen! !

      Poista
  3. Näyttääpä kivalta ja hyvältä istua tuo satula! :) Muutenkin siisti ulkonäköltään, ajattelin että se olisi ihan eri näköinen :D
    Ja voi vitsit miten upea sulhanen Tessalla! :O Varsasta tulee varmasti huippuhyvä! Onnea teille varsaprosessiin, toivotaan, että kaikki sujuu hyvin :) Aiotko kouluttaa itse sen? :) Entä haluaisitko mielummin orin vai tamman? :)

    VastaaPoista
  4. Satutko tietämään tuon rungottoman alla olevan huovan mallin nimeä? Haluan tuollaisen meidän rungottoman alle, niin nätti ja kiva tuo muotoilu :)

    VastaaPoista