Petra Palomäki

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Tampereen Hevosmessut - 2014

Myös mekin oltiin viime lauantaina Tampereen Hevosmessuilla, ja nyt vihdoin pääsin kirjoitteleen Messuista :) Kuvia en ottanut messuilta, sillä puhelimella on hieman inhottavaa räpsiä mitään, kun laatu on niin super.. Mutta ostetuista tavaroista kuitenkin otin kuvia !


Mentiin jo aamulla aikasin messuille ja matkan varrelta napattiin Siiri kyytiin ja mentiin messuille. Messuilla oli siis minun ja Siirin lisäksi tietenkin "krapulainen" bestis Heidi ja "talliorja" Enna! :D
Haluttiin mennä heti katsomaan Elmon klinikkaa, sillä klinikalla oli kaksi tuttua ratsastamassa samaan aikaan (kuvassa Riina ja Ipsu). Siinä hetken aikaa katseltiin klinikkaa ja hieman alkoi käymään lopusta tylsäksi toi istuminen, kun juuri autossa tuli istuttua tunnin verran, niin lähdettiin kierteleen kojuja.


Ihmisiä oli taas niin paljon, etten ehtinyt tai pystynyt kamalasti mitään sielä katteleen ja jossain vaiheessa hukkasin kaikki, kun etsin pötkylälle uutta huopaa ja uffelle suitsia...niitä sainkin etsiä jonkin aikaa ja huonoin tuloksin... Jos rahaa olisi ollut enemmän, olisin voinut ostaa vaikka mitä, mutta kegitykset + uffen raspaus + madotus jne kaikki painaa päälle, joten pitää hieman tinkiä ;)

Mukaan tarttui kuitenkin uudet hanskat arkikäyttöön, sillä vanhat Horse Comfortin vuorelliset hanskat on ollut kyllä kieltämättä aika kovassa käytössä, niin nyt oli jo hyvä aika ostaa uudet. Tällä kertaa otin sinisenä ja hinta oli tarjouksessa 15e. En tarvitse mitään Röecklin hanskoja kotikäyttöön, sillä se menee yhtä nopeasti rikki kuin nuo :D


 Siinä jossian vaiheessa löysin jälleen Siirin ja lähdettiin kierteleen. Matkan varrella Heidi ja Ennakin löytyi jostain ja päästiin hetken aikaa taas porukalla kiertään, kunnes sinne ihmismassaan taas joku hukkui :D
Löysin urcolle ihanan sini-valkoisen tuplafleeceloimen ja vain 20e! Tämä on niin lämmin, että mietin raaskinko edes hevoselle laittaa vai otanko ittelle peitoks :D mutta jos nyt kuitenkin laitan urcolle kuljetusloimeksi talvella tai alkuloimeksi. Tämä menee myös unaivallekin, joten pystyn käyttään monella kun on kokoa 135cm :)


Siinä kauan etsinkin niitä uffen suitsia ja varsan huopaa tuloksetta...mentiin ulos koko messualueelta Hevarin liikkeeseen ja löysin sieltä ihanan pehmeän musta/violetti yleishuovan kokoa pony varsalle. Tämä on todella muhkea ja pehmeä, niin antaa hyvin tukea varsalle, kun penkki on vielä inan sille leveä. Ompahan sitten kasvuvaraa ;) Tämä maksoi 20e.


Samasta liikkeestä, kun olin menossa kassalle, löysin 10e:lla uffelle uuden omppunivelen. Noita menee siis kuukauden aikana varmaan kaksi, joten ikinä ei voi olla liikaa. Toivottavasti pureskelu helpottaa raspauksen myötä, jos näitä ei niin paljon kuluisi!


Lähdettiin sitten ajeleen kotiopäin siinä joskus vähän ennen kolmea ja poikettiin Hööksissä. Sielä mä taisin enemmän löytöjä tehdä kuin koko Heppamessuilla...! Sielä oli osasta loimista -60% alennusta ja löysin uffelle ja tessalle ihanan yhteisen punaisen sisätoppaloimen ja kaulakappaleen. Loimen ovh oli joku 75e ja kaulakappale oli n. 35e, nämä yhteensä alennuksien jälkeen oli vähän päälle 40e! Kyllä oli hyvä löytö!


Samalla ostin kaksi karvapehmustetta riimuihin ja suitsiin ja nämäkin vain 2,50e !


Myös kimoille tarttui mukaan harjakivi. Tällä lähtee hyvin isoimmat liat kimoista hevosista ;)!


Tässä oli siis meidän Hevosmessupäivä! Hauskaa oli ja tapasin ihanan ystävän ihan livenä. Kiitos Siiri seurasta ja otetaan uusiksi!

Muistakaa käydä minun tämän päivän edellisessä postauksessa laittamassa kommenttia, siitä mitä haluatte lukea täälä! ;)


6 kommenttia

  1. Upeita löytöjä teit :)

    VastaaPoista
  2. Millainen siiri on susta? Mulle jäänyt ikävä kuva livenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten sanoin, hän oli hauska, tietää paljon hevosista ja mukava ihminen :) ei jäänyt huonoa kuvaa päinvastoin!

      Poista
  3. Ostin itse nuo samat omppu nivelet yhden liikkeen alekorista 2€! Omalleni liian isot, mutta ostin kun oli 2€ ja kokoa ei lukenut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en mitään alekoreja penkonu kun ympärillä oli aina 10 muuta penkonassa :D

      Poista