Petra Palomäki

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Tessan hyppelyt + VIDEO

Oltiin eilen aamusta jo virkeenä menossa aasin kanssa maneesille hyppään! Heidi tuli jeesaan tessan lastauksessa ja neiti ei paljon apua tarvinnu kun käveli nätisti suorilta koppiin :)

Maneesille kun päästiin, sillä aikaa kun laitettiin Heidin kanssa esteitä kuntoon, annettiin tessan juosta ja verkkailla itteensä vapaana. Muutamia laukkapätkiä otti ittekseen,  melkein vaan ravia ja mummo käyntiä :D hyvä vaan, sillä neidillä ei ollu pöllöenergiaa ;)!

(c) Enna
Aloitettiin kavaletilla ja siitä siirryttiin ristikolle hyppään. Heti kun itte osasin pitää pään kylmänä ja ratsastaa oikein myös hypytkin onnistu hyvin :)
Sitten alettiin hyppään radan esteitä yksitellen ja muutaman kerran oli ittellä jokin pielessä,  ja en tietenkään nähnyt paikkoja tai mokasin koko homman.

Eka rata oli katastrofi...heti ensimmäiseltä esteeltä asti toin tessan päin mäntyä ja koko rytmi oli sekasin. Heidi vaan huutaa että turpa kiinni ja ratsasta. Helpommin sanottu kun tehty.
Tokalla radalla tein sen, että oli hiljaa ja keskityin. Ratsastin jokaisen laukka-askeleen hyvin ja kappas! onnistunut rata! Rata oli jotain 95-110cm luokkaa, ja ei kertaakaan tippunut puomi :)! Hyvä hyvä tessa! Ehkä me sunnuntaina päästään harkkakisoissa se 80 ja 90 luokka suht hyvin :D



2 kommenttia

  1. malauta ku suu vaa käy ja heppa menee miten sattuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha en osaa olla hiljaa :D laitat mulle huomenna jesaria kisoihin!

      Poista