Petra Palomäki

tiistai 24. joulukuuta 2013

Joulun viettoa! + video

Lahjoja, jouluruokaa, lunta...ööhh eikun vettä?

Tänään ei ole ollut kovin jouluinen keli, kuten ei varmaa muuallakaan täälä päin Suomea :D sadetta, sadetta ja lisää sadetta..sen verran kävi tuuri, että ehdin ratsastamaan tessalla ilman satulaa kentällä kun sade lakkasi hetkeksi. En olisi uskonut, että tänä vuonna, Jouluaattona meidän kenttä olisi yhtä hyvässä kunnossa kuin kesällä! Todella hyvä ratsastaa, ei vettä, ei jäätä vaan mahtava sula kenttä!

Siinä menin sitten laukkapuomeja ympyrällä molempiin suuntiin ja neiti meni ihan hyvin. Alkuun hieman oli liian menossa ja ei meinannut millään taipua kunnolla, vaan yritti mennä täysiä puomeille. Monien ja monien ympyröiden jälkeen alkoi homma sujumaan hyvin :) ravissa tessa oli super hyvä! Parempi kuin eilen, voi olla, että kyllä se taas tästä kun pystyy tekemään nyt enemmän, kun ei tartte aina lähteä maneesille. Että lumi, sinua en kaipaa vielä, Kiitos!

olen lahjakas piparien tekijä! NOT :D
Tallin jälkeen illemmalla syötiin vanhempien kanssa hyvää äidin tekemään jouluruokaa ja annoin mun ja Samin lahjat vanhemmilleni. Koska Sami on nyt joulun kiinni armeijassa, me annettiin meidän yhteinen lahja etukäteen jo lauantaina. Äiti halusi aina kuulla miten laulan, kun aina saa muilta kuulla kuinka lauloin hyvin (en kehu itseäni...kysykää muilta!) jne ja hän sanoi kerran, että haluaisi joskus kuulla minun laulavan tuon Adelen Skyfall biisin. Pidin tämän mielessä ja tehtiin oma versio kappaleesta vanhemmilleni. Sami siis soittaa todella hyvin kitaraa ja minä laulan, joten toteutimme äitin toiveen. Kyyneleitähän molemmilta taisi tulla enemmän, kuin mitä nyt sataa, mutta ei haittaa :) vedimme kahteen kertaa kappaleen, sillä äiti halusi toisella kerralla oikeasti pystyä kuuntelemaan koko kappaleen loppuun asti, eikä purskahtaa itkuun isän kanssa :)

Lahjoista sen verran, että minä kielsin Samin ostamasta minulle lahjoja, sillä en tarvitse mitään (tai tarttisin, mutta ei ole rahaa sellaisiin :D). Äiti lupasi kuitenkin ostaa minulle H&M:sta uusia vaatteita, ja tilasinkin sopivasti sieltä upeet farkut, salitrikoot ja kaksi pitkähihaista :) tosin taidan itte maksaa niistä puolet ;)

Illalla sitten oli heppojen vuoro juhlia joulua ja laitettiin äitin kanssa kuusenoksat ja piparit kaikille karsinaan. Pötkylä ei oikein innostunut pipareista ja heinät oli neidin mielestä kivempia kuin karhea ja pistelevä kuusenoksa :D tessalle en melkeen ehtinyt laittaa pipareita kiinni oksaan, kun se ne jo suuhunsa veti :D uffe oli ihan järkyttynyt ja puhalsi oksalle koko ajan. Piparit meni kyllä alas, mutta ei ollu lemppareita. Urco olis syöny pipareita niin paljon, kun olisi ollut antaa :D zeuksellekin kelpasivat eväät ja unaivakin hieman harkitsi pipareiden suhteen, mutta maistoi :) lara oli ihan ihmeissään eikä meinannut uskaltaa maistaa, mutta hetken aikaa äitin kanssa sitä totuteltiin niin uskalsi tulla kattoon :)

Toivottavasti tämä kiinnosti jotakuta :D

4 kommenttia

  1. Ihania pipareita! :) Sulla on kyllä upeita hevosia.

    VastaaPoista
  2. voi miten ihana video hevosista :) hienosti laitettu noi oksat ja piparit niihin kiinni, itselle ei tullut mieleen lainkaan tuollainen. Tuli oikein jouluinen fiilis kun kuunteli tuota musiikkia ja katseli hevosten mussutusta vaikka pihalla sataakin vettä :) toi kappale valinta osui nappiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meinasin vaan ottaa kuvia mutta laatu oli vielä huonompi niin otin extemporee videoa :) musiikkia kaivelin kauan että mitä laitan mutta tämä oli rauhoittava vaihtoehto :)

      Poista