Petra Palomäki

torstai 30. toukokuuta 2013

Pikaminipostaus

Olen Parkanon rautatieasemalla odottamassa siskoa ja voitte arvata etten ihan ehdi meneen kirjoittamaan koneelle postausta..... saa kelvata taas tämän kautta!

Eilen olin pellolla tessalla ja uffella. Molemmat saivat hieman purkaa höyryjä ja laukkailla innoissaan vihreellä isolla pellolla. Ja tessa ei pukittanut :D eli hyvin selviydyttiin!

Tänään olin salilla ja mulla meni selkä taas....selkäpäivä ja näin kävi. Painonnostovyö on tilauksessa mutta ei tule kun vasta ensi viikon puolella... :/ sen vuoksi en viitsinyt ratsastaa ja onneks hepoilla oli muutenkin juoksutuspäivä!

Urco ja zeus meni todella hyvin ja saivat mennä samalla hieman laukkapuomeja :) kenttä pölisee hieman kun ei yhtään ole satanut... mutta jos ens viikon alussa tulisi vettä. Kunhan ei tule viikonloppuna :D

Tosiaan lähden kahdella hevosella Keuruun kenttäkisoihin! Tessalla harrastetta ja uffella tuttaria :)
Eli tessalle ensimmäiset aluekenttäkisat! Mun pikku vauva on jo niin iso.

Oltiin muuten kisoissa Niihamassa sunnuntaina. Lara ja Heidi oli mukana ja tietenkin aasi lähti mun kans. Verkassa tessaa ei kiinnostanut kuin lara ja radalla myös. Onneksi tuli sentään puhdas rata vaikka ei ehkä kaunein :D

Huomenna super stressipäivä kun kaikki pitää saada heppojen kans valmiiks lauantaiksi ja paikat siivottua juhlia varten! Huoh! Ei aika riitä kaikkeen!

4 kommenttia

 1. kyllä se stressi ohi menee, tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti kenttäkisoista tulee postausta! ^^ saatko ketään kuvaamaan sinne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenjin teen postauksen! Niin kuin aina kenttäkisoista. Heidi tulee mun kisahoitajaksi joteb kai se vähän kuvailee :)

   Poista