Petra Palomäki

torstai 4. huhtikuuta 2013

Kaikkea on tapahtunut!

Kaikkea on alkuviikosta lähtien tapahtunut. Tosiaan olisi nyt etsinnässä tyhjälle tallipaikalle uutta vuokralaista, jonka kanssa olisi mukava harrastaa ja ratsastella porukalla :) ilmapiiri on jo niin hyvä, että pakko pitää sitä yllä!

Heppojen kanssa kaikki on mennyt ihan hyvin. Urcon kanget tulivat tänään postissa, mutta en ehdi niitä tänään hakemaan, joten päästään vasta huomenna niitä kokeilemaan!
Ja lisäksi urcon lastausprojekti on niin hyvin edennyt, että ensimmäiset tämän vuoden kisat ovat 20 päivä Niinisalossa. Mennään joku HeB:n ohjelma, koska tarkoitus on vaan saada heppa kisoihin ja päästä jatkamaan eteenpäin! Urco tosiaan nyt kävelee suorilta traileriin, etupuomi oli meillä alukis auki turvallisuuden vuoksi, ja nyt laitoimme sen kiinni. Aluksi hieman jännitti, mutta nyt uskaltaa jo nojata etupuomiin. Takapuomia en ole vielä laittanut kiinni vaan kolistelen kovasti takana ja totuttellaan urcoa puomin ääneen pyllyn takana. Tällä hetkellä sen voisi melkein laittaa jo kiinni, koska uskaltaa seistä jo niin kauan traikussa :) ollaan Heidin kanssa jotain hevoskuiskaajia :D

Tessalla oli eilen synttärit. Mun aasini täytti jo 6 vuotta! Jestas kun aika on mennyt nopeasti eteenpäin! Ajattelin, että menisin neidin kevyesti kentällä mutta osoittautui täydeksi katastrofiksi.. ei millään tullut ohjalle ja kahden pohkeen väliin rehellisesti ja jännitti koko ajan. En muista, koska olisin luovuttanut näin. En halunnut jatkaa. Ei ollut järkeä. Saatiin Eevalta hyvä vinkki, jota aion kokeilla huomenna..katsotaan jos se auttaisi tähän..



Zeuksella mun piti mennä tekemään alkukäynnit eilen maastoon, mutta muistinkin miksi en ole maastoillu sillä ja kääntynyt kotiopäin.. Oli aika lähellä, että en noussut alas selästä. Tosin hienoa piaffea veti kyllä :D zeus on tosiaan aika arvaamaton ja en yhtään tiedä millasta loikkaa se oikeasti saattaa vetää. Ne mitä se on mulle vetänyt on jo tarpeeksi pahoja..päästiin kuitenkin kentällä ehjin nahoin ja jatkettiin töitä. Tehtiin aika paljon väistöjä ravissa ja laukassa ympyröitä, joissa yritin pitää herra pyllyä kurissa ja uralla. Hyvinhän se lopuksi meni :)

Mammalla menen tänään hömpöttelemään kentälle ja viikonloppuna jos päästäisiin laukkailemaan maastoon ;) siitä mamma tykkää ja paljon! Yritän pysyä selässä :D

Uffella olin Niinisalossa maastossa toissapäivänä. Heidi ja Lara oli myöskin mukana. Uffe oli niin villi, että huh! Sen piti tulla Laran apuhevoseksi, koska uffe ei kyttää mitään ja on suht rauhallinen maastossa. Eli siis pysyy käsissä. Ravissa herralla oli kova työ pysyä Laran mukana, koska Heidin hepalla on paljon isompi askel kuin uffella. Laukassa puolestaa uffe sytty vielä enemmä ja yllätti mut oikein pukilla! Kun oltiin tulossa kotiopäin, Heidi huijas mua ja nosti laukan ja eikös uffe sitten innostunut oikein kunnolla asiasta ja veti sitten mukavan kyyrypukin :D en muistanutkaan, että uffe osaa noikin isoja pukkeja vetää! Oli kyllä hauska reissu!
Tänään tarkoitus mennä ratsastaan heppa kentällä ja käydä kaikki askellajit läpi :)


Tosiaan ja tänään 04.04.2013 on erittäin tärkeä päivä.
 Kuka arvaa mitä tärkeää siinä on?
Anna vinkin: liittyy minuun ja uffeen! ;)

________________________________________________________________________________

Salin suhteen olen käynyt nyt tiistai, keskiviikko ja torstai kaikki päivät putkeen. Neljän päivän pääsiäistauon jälkeen kyllä tuntui mukavasti paikoissa! Tänään tein sitten aika kovan jalkatreenin ja musta tuntuu, että en pysty kävelemään. Pelottaa jo huominen...en pääse varmaan sängystä ylös! Apua :D
Huomenna on kuitenkin lepo, koska en tätä tahtia jaksa ja pitäähän lepoakin olla. Viikonloppuna sitten uudelleen :)


12 kommenttia