Petra Palomäki

tiistai 19. helmikuuta 2013

Still alive!

Todellakin nyt on saatu kaikki potkiaiset, penkkarit ja abiristeilyt suoritettua ja mahtava viikko takana!
Penkkarit sujuivat oikein hyvin, ja onneks ei ollut kylmempi keli! Muuten oltaisiin kyllä jäädytty kuorma-autoon..Niin edellisessä postauksessa annoin teille vinkin, siitä mikä hahmo olisin ja kukaan ei arvannut oikein! :( Mutta paljastan sen nyt...oltiin kaverin kanssa Kummelista tutut Speedy ja Saku (minä Speedy) - artisti maksaa jee jee!




Heppoja ehdin liikuttamaan torstaina illalla, koska päivällä oli pakko nukkua. En selviä kahden tunnin yöunilla hevosen selässä. Taisin ratsastaa urcon jos muistan oikein, koska kaikein helpoin ja muistaakseni meni ihan hyvin ;)

Sitten perjantaina siivosin koko tallin ja hoidin heppojen liikutuksen. Aamulla kävin hyppäämässä tessan kans hieman maneesilla ja kokeiltiin kolmipalaa. Kuolain oli parempi kuin nivel, joten tällä mennään :)
Juoksutin pötkylän kentällä ja neiti meni oikein nätisti :) ja oikein suitset päässä! Pikku asioita mutta suuria askelia neidille.
Myöhemmin juoksutin unaivan pessoalla ja mamma on parantunut juoksutuksessa. Ei enään hermostu liikaa ja vauhtikin on tasaista. Laukkaa en ottanut hirveästi, koska kenttä hieman liukas mamman vauhtiin. Kaiken kaikkiaan meni hyvin!

Sitten lauantaina lähdettiin klo12 kohti Hesaa ja abiristeilylle. Aamulla juoksutin zeuksen ja siivosin kaikki karsinat puhtaaksi. Abiristeily meni hyvin ja seura mitä parhainta! Enkä riipassu isoa känniä ;)
Äiti hoiti hepat la ja su. Heidi auttoi hieman karsinan siivouksessa myös :) Kiitos paljon!

Hermanot Anna & Pauli kerrankin sivistyneesti!
Plikkojen kanssa odottamassa karaoke vuoroa
Menossa ruokailuun!
Rakastan kinderiä! Toi poika on mun tuleva mies :D no ei vais!
Karaokessa mun laulu"taidot" palkittiin ja sain ilmaisen skumppapullon!
Sunnuntaina tultiin niin myöhään takaisin, että ehdin vain ruokkimaan hepat Samin kanssa ja halailemaan ikävästä uffea :) kaksi päivää ilman hevosia=maailmanloppu!

Maanantaina minulla oli tessan kans Kallen estevalkku ja kahdesta vapaapäivästä huolimatta, neiti meni ihan suht hyvin kontrollissa :) alkuun tehtiin pienillä korkeuksilla tehtäviä ja loppuun joku 90cm rata. Kerran tuli koko tunnin aikana yksi puomi alas joten todella tyytyväinen! Viikonloppuna on sitten seuraestekisat Niinisalossa ja menen tessalla 80cm ja 90cm luokat.
Tänään liikutan kaikki muut paitsi tessan. Eläinlääkäri kävi tänään rokottamassa uffen, urcon, disan ja pötkylän :)

Ja nyt siihen saliasiaan. Osa halusi, että kirjoittelen salikäynneistäni ja osa ei. Jos tehdään kompromissi ja kirjoittelen silloin tällöin, ainakin itse haluan välillä seurata edistymistäni.
Tämä on tämän viikon treeniohjelma (koska viime viikko oli täys fiasko salin suhteen..)

Ma: vatsatreeni + hiitti (high intensity interval training)
Ti: haukkarit, ojentajat, olkapäät ja rintalihakset + hiitti
Ke: vapaa
To: kyykkyä + hiitti
Pe: kyykkyä, jalkoja + hiitti
La: vapaa
Su:?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti