Petra Palomäki

tiistai 22. tammikuuta 2013

Pientä päivittelyä :)

Tässä pientä päivittelyä kisojen jälkeen muitten heppojen osalta.
Uffella ratsastin eilen ja se oli alkuun ihan hyvä. Meni alas eteen ja taipui suht hyvin. Laukassa sillä meni totaalisesti hermo. Yritin saada sitä kunnolla pohkeen ja ohjan väliin, mutta uffen kans ei homma toimi niin helposti kuin esim. tessan kans..se on niin pirun herkkä.. Noh, se jännitty aivan hirveän tuntuiseksi ja meinasi usko loppua kesken..Tuntui etten saisi sitä ollenkaan edes ohjalle! Heti, kun yritin ottaa hyvän tuntuman se nyppi päätä taivaalle..Huhu. Laskin 10 ja pysähdyin itsekin rauhoittumaan. Pakotin itseni siihen, että en voi jättää hevosta tuollaiseksi.. Jatkoin ja jatkoin hommia, ja menin uffen ehdoilla. Myötäsin heti, kun se halusi ja tuin kun se kaipasi tukea suuhun. ½ tuntia kentällä väännettiin, kunnes hevonen kulki edesjotenkin suht rennosti alas eteen. Huhu! Kyllä oli homma.


Tänään unaiva ja urcon kengitettiin, joten molemmilla vapaa. En tykkää ratsastaa, jos hevonen on saman päivänä kengitetty.
Aloitin tessan ratsastuksella. Kokeiltiin uusia suitsiakin ja nehän sopi hienosti ;) neiti meni kaiken kaikkiaan hyvin koko ajan. Ratsastin sitä koko ajan alas eteen pohkeelle ja hyvin molemmille ohjille. Laukassa haettiin pyöryyttä keskiympyröillä ja suoralla uralla suoruutta kroppaan. Lopputuloksena oli ohjaan tukeva hevonen ja hyvin pohkeelle reagoiva :)


Sitten jatkoin zeuksen kanssa. Sillä oli NIIN paljon virtaa, että olisi tehnyt mieli vaan mennä laukkaan jonnekin laukkaradalle :D Olen tänään käynyt jo salilla, ja tein aika rankan reisitreenin ja eilisestä salitreenistä on muutenkin jo ennestään paikat kipeenä, joten mun voimat alkoivat oleen rajoilla zeuksen kanssa. Ei siinä muuta ongelmaa, mutta herra oli myös aika painava edestä...Kun sillä on sitä pöhlöenergiaa, sillä kestää kauan, ennen kun alkaa keskittymään ja tekemään töitä. Tänään en yksinkertaisesti jaksanut ja pyrin pelkästään saamaan sen hieman rauhoittumaan ja laukassa molemmille ohjille ja pohkeelle. Mulle tais tulla enemmän hiki kuin herralle! :D


Uffella oli tänään hieman turvonnut takajalka. Huomasin, että vuohiseen on muodostunut pieni rivin alku, joten laitoin heti siihen vuohisrasvaa, jos saatais se kuriin. Ja voi olla, että eilinen rankka vääntökin aiheutti hieman nestettä jalkoihin. Noh, katsotaan mikä tilanne huomenna on :)

Muuten minulla olis myynnissä käytetyt ruskeat suitset kokoa FULL, otsapanta vaihdettu Hubertuksen suitsitsa ja aivan uusi. Ei ole alaturpahihnaa. Suitsiin tulee mukaan kangasohjat. Hyvät suitset :) Hinta: 30e postikuluineen!


lähikuvaa suitsista
Tähän loppuun vielä pari kuvaa NR seuraestekisoista. (c) Enna Kujansuu



4 kommenttia

  1. Susta & Tessasta kuvia mun kuvagalleria sivuilla, pahoittelen sinisyyttä, mutta Hanna sääti asetuksia, joten pahoittelen, mutta toivottavasti on ihan hyviä(:

    VastaaPoista
  2. Sulle on haaste blogissa: http://emilia-ja-anette.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

    VastaaPoista