Petra Palomäki

perjantai 12. lokakuuta 2012

Kylmyys saapuu..

Tänä aamuna oli jo mukavan kylmä kun menin ruokkimaan hevosia! Uffea olen loimittanut nyt reilummin (alle vohveliloimi ja päälle tallitoppis), ettei pojalle tule kylmä, kun se ei sitä talvikarvaa oikein kasvata :D

Heppojen kanssa mennyt ihan hyvin! Tein aivan hullun jutun! Nimittäin ilmoitin eilen minut ja tessan Lavian Ratsastajien järjestämiin seurakoulukisoihin ja luokkiin HelppoC:2 2000 JA ekaa kertaa mennään kokeilemaan B-merkin kouluohjelmaa :o hui jännittää nyt jo ihan sairaasti!

Koko viikon aikana tessalla olen mennyt koulua. Eli jo toivossa, että tuo minun koulusatulani olisi sopinut tessalle, mutta ei...noh mennään estepenkillä kisoihin ja säästetään rahaa koupenkkiin. Jos saisin tuon minun Sydneyn koulusatulan myytyä niin vois harkitakin uuden ostamista. Tuo minun Zaldin koulupenkki on huippu hyvä ja sitä en myy, mutta Syney pitäisi saada pois..Jos jotakin kiinnostaa ja haluaa kuvan niin laittakaa viestiä! Sydneyn musta koulusatula 18" leveys 33-34, 700e. Nahka on todella hyvää ja muutenkin hieno penkki :) petrinha_kiki@hotmail.com


Uffella menin kavaletteja ja jumppaa keskiviikkona. Se oli huippu kiva ja villi :D jumppa nousi vaan sinne 80cm asti, mutta ei tarvinnutkaan nousta enempää. Uffe hyppäs todella hyvin selän läpi, oikein pyöreästi :)

Zeuksella menin eilen sileellä ja heti alkuun se oli ihan tuli kintussa taas..noh loppua kohden se alkoi ihme kyllä rentoutumaan ja sain edes jonkin näköistä kaheksikkoa tehtyä sillä :) vasen laukka sillä on mielestäni huimasti parantunut! Polkee jo paljon paremmin takasilla alle :)

Urco oli villi eilen :D menin ihan sileellä koulua ja herra ei halunnut sitten jostain kumman syystä laukata vasempaan kierrokseen ympyrällä. Ja iski kiukku :D Urco yritti ihan tosissaan heittää mua alas pukittamalla ja minä jopa horjahdin hieman eteen, mutta ei saanut :D toinen on söpö kun yrittää. Mutta sitten meni taas hyvin. Teki hienot vaihdot molempiin suuntiinkin!

Unaivalla menin keskiviikkona sileellä kans. Mammalla oli vaihteeksi virtaa, mutta sain sen ihan hyväksi ratsastettua. Laukassa tuli jo parempi ja kontroloidumpia nostoja! Kyllä me tästä ;)


Hui tuli taas paljon tekstiä, mutta päivittelen vasta sunnuntaina tai maanantaina kuvien ja videon kera miten kisat menivät! :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti