Petra Palomäki

maanantai 28. toukokuuta 2012

Kouluratsastusta ja maastoilua

Kiitos kysymyksistänne! Odotan vielä lisää niitä jos tulis niin saisin kunnon postauksen tehtyä ;)
Urcolla olen päättänyt jättää kanget hetkeksi pois kokonaan. Olen tullut tulokseen, että nuo kanget mitkä meilä on, ovat liian kovat urcon suulle. Joten nyt alkoi rahan säästäminen, jotta saan ostettua sille hööksistä ne hienot kankisuitset (koska vanhat painavat sitä hieman korvien takaa..) ja saan ostettua sille pehmeämmän kankikuolaimen ja nivelkuolaimen kankien kanssa.
Tosiaan tänään menin sillä nivelillä koulua. Alkuun oli tahmea ja kuten yleensä sitä ei huvittanu taas ollenkaan :D sen mielestä se ruohon syöminen on _paljon_ kivempaa kuin tuo tyhmä kouluratsastus :D noh vähän ajan päästä se alkoi liikkumaan elastisemmin ja paremmin. Laukka oli kyllä aika wow! Siis niin rento, avuilla ja rauhallinen! Tehtiin vaihtoja ja sulkutaivutusta laukassa. Vaihdot ei heti alkuun onnitunut, mutta loppua kohden paranui ja tuli pari kolmekin puhdasta vaihtoa :) tosiaan jos tän viikon lopussa sille saisi tehtyä sem-testin (sperma testin) niin urco pääsisi astumaan ensi viikon lopussa :) jos kaikki menee kuten sovittu!


Tessalla kävin eilen maastossa. Heidi ja disa jälleen meidän seurana ;) olipas kiva reissu. Hyvä keli, hepat oli rauhallisia ja paras seura! Tessa oli kyllä erittäin rauhallinen ja muutenkin kiva ratsastaa. Laukassa mukavan rento ja tasapainoinen :) Huonoja uutisia tosin verran, että nyt kuten kaikki varmasti olette huomanneet, hyttynen, mäkäräiset ja muut itikat ovat saapuneet ja suuressa määrässä...olen ahkerasti suihkuttanut tessalle hyttyskarkoitettu ja laittanut hännän alueelle erittäin hyvää ihon hoitoainetta (ei iho kutise = ei hinkkaa häntää pois. Suosittelen jos jollakin teidän hevosista on myös kesäihottuma! tässä linkki kyseisiin tuotteisiin: D-itch skin spray)

Toivon mukaan saan pötkylästä pian rakenne- ja pääkuvia ;) Anniina oli jälleen kuvaamassa ja osa kuvista on aika hauskoja ;) saatte kohta nähdä ne!

2 kommenttia