Petra Palomäki

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Vastauksia osa 2

4. Oletko ikinä ajatellut muuta rotua?  Minkälaisia kypäriä sinulla on? Mikä on korkein maastoeste, jonka olet hypännyt? Lempiruokasi? Mitä musiikkia kuuntelet? Mikä on kallein varusteesi? Harrastatko mitään muuta urheilua/ tai oletko harrastanut? Mikä on pelkosi?

No siis ennen kun sain oman hevosen halusin sillon niin montaa eri rotua. Kaikki kävi kunhan oli hevonen. Sain uffen niin nopeeta. Olin vain vuoden ratsastanut kun minulle ostettiin uffe. Että ei siinä paljoo muille hevosrodulle jäänyt varaa ;) Minulla on kaksi Charles Owenia (yksi sininen ja toinen musta) ja yksi valkoinen GPA.  Musta CO on jokapäiväisessä käytössä. Sinistä kypärää käytän kisoissa, ja GPA on enemmän kesäkypärä :) Korkein hyppäämäni maastoeste oli muistaakseni niinisalossa joku sellainen ison näköinen helpon este. En muista tarkalleen. Mutta helpon este oli kuitenkin :D
Lempiruokani on ehdottomasti aina ollut äitini tekemä lasagne. Ei ole parempaa missään! Musiikki on aina ollut minulle tärkeää. Sitä kuuntelen siis aina. Makuni on monipuolinen. Kuuntelen ihan melkein kaikkee paitsi iskelmää, klassista ja jazzia :D mutta enemmän pidän rock/raskaammasta musiikista :) Kallein varusteeni on kyllä varmaan tuo koulusatula.
Käyn nykyään noin kaksi kertaa viikossa salilla :) harrastaisin vaikka mitä, mutta polvivammani takia en kykene enään tekeen kaikkea mitä ennen pystyin. Mutta pikkuhiljaa kuntoutetaan sitä jos pääsis taas juokseen :)
Pahimmat pelkoni on korkeanpaikankammo ja hämäkkipelko. Vihaan hämähäkkejä ja en siedä olla kamalan korkella. Hui tuli oikein kylmänväreet kun ajattelinkin noita yhdessä :D

5. Oletko tehnyt hevostesi kanssa jotain jota kadut jälkeenpäin?

hmmm...no oliskohan ollut yksi estevalmennus missä olimme uffen kanssa. Se oli niin virhe mennä sinne valmennukseen. En pitänyt ollenkaan kuinka meitä hypytettiin ja molemmille jäi todella paha kokemus jälkeenpäin :(  voisin ottaa sen päivän kokonaan uusiksi ja olisin jättänyt valkun välistä!


6. Missä treenaat hevostesi kanssa? Siis onko teillä kotona millaiset puitteet? Kuka on valmentajasi? Tykkäätkö eniten tammoista, oreista vai ruunista, ja miksi?


Treenaan hevosteni kanssa ihan meillä kotona. Meillä on siis aivan oma talli, jossa 7 karsinaa. Meillä on tallin vieressä sitten hyvä valaistu hiekkapohjainen kenttä, josta myös löytyy ihan suht hyvä estekalusto. Lisää hankitaan tänä vuonna kun saan säästettyä rahaa :D Tässä kuvia tallistamme. Valmentajani toimii Siltakorven Sanna ja Kaartisen Eeva. Eeva valmentaa enimmäkseen minua ja urcoa koulupuolella. Sannan kanssa sitten nuo kaikki muut :) Pidän kaikista eniten oreista. Niissä on vaan sitä jotain. Tietysti tämän rodun oreja ei voi verrata muiden rotujen oreihin :D tän rodun orit on niin parhaita! Järkeviä, rauhallisia, kilttejä ja selväpäisiä. Mutta jos minulla olisi vaikka joku pv tai joku hieno kwpn estehevonen ostaisin ruunan. Tammoja en ikinä :D Tammat on tammoja. Niillä on niitä hyviä ja huonoja päiviä (kuten kaikilla hevosilla), mutta niillä ne huonot päivät näkyy selkeemmin :D on tietysti paljon poikkeuksia, mutta yleensä tammat saattaa olla hankalia.


1 kommentti

  1. Minunki lempiruokaa on äitin tai mummon tekemä lasange:D

    VastaaPoista