Petra Palomäki

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Koulukisat

Unohdin kokonaan päivittää meidän seurakoulukisoista!
Eli siis olin sunnuntaina tessan kans Niinisalossa järjestetyissä seurakoulukisoissa :) Mentiin kaksi luokkaa. Tutustumisluokan kouluohjelma ja ekaa kertaa mentiin K.N.Special.

Verkassa ratsastin sen ilman kannuksia kun unohdin täysin, että oli pakko laittaa radalle kannukset. Noh se hyppäs vain kerran pystyyn ja pukitti kerran isommin ennen rataa. Eli ihan hyvin selvisin :D noh kun laitoin kannukset ekaan rataan niin kaikki muu meni oikein hyvin, paitsi laukannostot. Kannukset oli liian kova sana sille, ja joka kerta kun nosti laukan teki pienen pukin :D tuomari vain kirjoitti "vastustelee hieman nostoa" haha noh ei ihme :D kuitenkin pukit eivät vaikuttaneet niinkään paljoa ja meillä kävi niinkin hyvin että voitettiin!! :)

Noh, seuraavassa luokassa päästiin starttaan jo heti toisena. Verkassa tessa oli oikein kiva, vaikka välillä kiuhu ylikierroksilla, mutta sain sen mukavasti rauhoittuun :) radalla neiti oli kuin ajatus. Harmillisesti (kuten videostakin näkee ja itse tiedustan asian) se menee välillä liikaa etupainoiseksi. Mutta taas kun nostan sen sieltä ylös, se jännittyy hirveän herkästi. Pitää aina rauhallisesti ja pehmeästi saada se hyvin kuolaimelle :) noh koko rata sujui hyvin ja jällee meillä meni erittäin hyvin, nimittäin voitettiin sekin luokka!!

Nyt on ihan mahtava fiilis treenata! Kenttä on sula ja hepat menee niin hyvin :) pitäis saada tuo tessa kohta kotio, tai tän kuun se vielä on tuola vieraalla tallilla, mutta nyt saadaan kohta uus boxi tehtyä tessalle. Väliaikainen sellainen, niin kauan kun tuo grandula on vielä meillä :)

Kaikki kuvat ottanut Hanna Kenttä :))

6 kommenttia