Petra Palomäki

torstai 24. marraskuuta 2011

Heippa kaikille!

Olen unohtanut ja en ole yksinkertaisesti jaksanut päivitellä :D
Eli aloitetaan vaikka tessasta. Tessalla mennyt koulua kentällä, ja alkuviikosta neiti oli hieman kova suusta..loppua kohden kyllä antoi periksi, mutta syynä voi olla myös,että alkuviikosta kenttä oli kyllä hieman kovempi kuin mitä normalaisti, niin neiti varmaan jännitti sitä hieman..Tänään meillä on Sannan estetunti klo16 :) päivittelen sitten huomenna miten meni ^^

Tiistaina ratsastin zeuksella ensin kentällä. Oli extreme hyvä kaikin puolin. Ei tarvitse lisätä enempää :D sen jälkeen ratsastin kaverini hepan Disan :) hiukan oli erilaista! No okein ei pissistä voi verrata meidän heppoihin. Ensimmäinen ja suuri ero oli satula. Kyllä nyt arvostan ja rakastan satulaani yhä enemmän ja enemmän :D noh, alkuun mentiin disan kanssa paljon alas eteen harjoituksia käynnissä. Sitten kun se hieman rauhoittui, tehtiin todella paljon kaheksikkoa ravissa. Monen keheksikon jälkeen tajusin kuinka disalla ratsastetaan :D sitten alkoi loppua kohden näyttään ihan hyvältä. Vaikka välissä disa ei kovinkaan halunnut :D laukassa ei tehty kamalasti. Ympyrällä vain alas eteen työskentelyä. Huhuhu kyllä tuli molemmille hiki! :D kaiken kaikkiaan tykkäsin kyllä pissiksestä ^^
Disan jälkeen hyppäsin urcon selkään ja hiukan oli eroa :D kyllä nautin siitä rentoudesta, tasaisuudesta aahhhhh :3 se meni niiiin hyvin! Ei ole sanoja kuvaamaan :)

Eilen menin sitten myös zeuksen ja uffen.
Zeus oli jälleen hyvä :) ihanaa kun se toimii nyt hyvin! Saikku teki sille erittäin hyvää ;) jos pääsis kohta taas valmentautuun!

Uffella menin sitten ihan suht kevyesti kentällä. Hieman alkuun oli jännittynyt ja kova suuhun, mutta tehtiin paljon kaheksikkoa ja siirtymisiä niin se alkoi rentoutuun :) laukka oli yllättävän hyvää! Se jopa polki hyvin takajaloillaan alleen :) lopussa se oli super rento ja kahden pohkeen välissä :)

2 kommenttia

  1. Mun satula vaatii ratsastajaltaan läskin perseen, mitä sulla ei ole! Siks se on mulle hyvä :D Disa oikein kokeili sua ;)

    VastaaPoista
  2. Sulle on haaste meidän blogissa :) http://pystyharja.blogspot.com/2011/11/blogihaaste.html

    VastaaPoista