Petra Palomäki

perjantai 9. syyskuuta 2011

Eeva Kaartisen kouluvalmennukset

Ihanaa! Pääsin vihdoin ja viimein urcolla kouluvalmennukseen!
Kaartisen valmennukset pidettiin Marikan tallilla ja meiltä matkaa sinne on huimat 3km :)  matkaan varattiin Siljan kanssa (joka tuli lassella myös valkkuun) n.30min..taisi venyä pikkasen aika kun matkan varrella oli pelottava silta, juoksevia liian kiinnostuneita lehmiä ja kohtia missä uusi asfaltti vaihtui vanhaan -.-' voi luoja...Sillan kohdalla tulin alas, kun urco JA lasse pelkäsivät...en halunnut riidellä niin helpompi näin. Päästiin hyvin sillasta yli ja sitten.... _lehmät_. Lassea pelotti ja urcolla oli kerrankin rohkeutta mennä ensin lehmien ohi :o noh, sitten tuli kuitenkin asfaltin vaihtumis kohta ja siihen meinasi matka tyssätä..Kun vihdoin päästiin Marikalle saatiin aloittaa valmennukset.

Urco oli koko valmennuksen ajan yllättävän rauhallinen. Lopussa vain hieman alkoi oritteleen kun Marikan tamma Sophia tuli pihaan ;) tehtäviä tehtiin monenlaisia. Pääasiassa katsottiin sekä hevosen että ratsastajan suoruutta. Tehtiin paljon voltteja ja asetettiin hevosta sisään suoralla. Saatiin kehuja hyvistä liikkeistä ja muutenkin hienosta hevosesta ;)

Uffella sitten taas olis voinut olla parempi päivä. Oikeasta lavasta oli taas hieman jumissa joten työn teko oli hankalempaa ja näin ollen kesti kauemmin saada se kunnolla avuille. Ravissa suoruus alkuun ei onnistunut, mutta parin kerran jälkeen itse taas tottuin uffeen (kun on niin valtava ero vaihtaa urcosta uffeen.. :D) ja yhteistyö alkoi toimiin. Laukassa saatiin hyvin vinkkejä kuinka saada lapoja kuntoon ja takajalkoja alle :) Kiitos Eeva taas !

Valkkujen jälkeen laitettiin uffe traikkuun ja sitten yritettiin saada urcokin. Noh siinä meni jonkin aikaa kun herra meni niin nopeeta kopiin kuin tulikin. Loppujen lopuksi otettiin luuta käteen ja sillä oli pakko uhata sitä sinne ja meni :D ompas siinä mies :D uffe vaan seisoi koko ajan rauhallisesti syöden heinää kopissa kun toinen menee edes-taas traikun lastausillalla.

Tänään on vuorossa pitkästa aikaa kuvauspäivä! Nimittäin olen menossa kuvaan Niinisalon Ratsastajien järjestämiä kenttäkilpailuja :) menen vain kuvaan kouluosuutta että jos joku kisasi niin multa saa myöhemmin pyytää kuvia :) iltapäivällä otetaan likkojen kanssa auto ja suunta kohti Poria elokuviin + MÄKKÄRIIN <3 :D kunnon läskit x)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti