Petra Palomäki

torstai 18. elokuuta 2011

Estevalmennus ja kotitreeniä

Tänään olin uffella Kurtin Sallan estevalmennuksessa. Mulla on vain kaksi sana kuvataakseni koko valmennusta. Aivan mahtava!
Siis mentiin niin hyviä harjoituksia. Pitkiä välejä missä piti itse katsoa hyvät tiet ja ponnistusalueet ja  myös suhteutettuja välejä :) uffe oli kerta kaikkiaan aivan huippu! Se kulki kuin ajatus. Salla neuvoi todella hyvin kuinka saan uffen pysyyn pyöreenä ja käyttään selkäänsä esteillä kunnolla. Ja neuvoi myös kuinka sana laukan hyvin sujuun ;) Esteet nousi sinne 100-105cm ja mikään ei tippunu alas :) on se kyllä aivan mahtava hevonen ei voi muuta kyllä sanoa!

Tänään ratsastin myös zeuksella. Menin kentällä paljon ravipuomeja (osa korotettuja) ja ristikkoja innari välillä. Se oli vallan mukavan tuntunen laukassa. Alkuun oli kova suuhun, mutta nopeasti antoi periks :) ja onhan se ratsastus hauskempaa kun kaksi muuta hullua kaveria ratsastelee kentällä samaan aikaa ;DD

Heidi ratsasti urcolla. Se meni aika kivasti. Heidi uskalsi jopa mennä hurjan puomi-ristikko-puomi tehtävän ja ravipuomeja sillä ;D ens kerralla sitten isompaa ;)

Tessalla menin eilen kentällä ja hiukan se oli hyvä! Menin noita samoja ravipuomeja ja ristikko innaria. Neiti oli niin hyvä kaikin puolin että huhu! Pitkästä aikaa näinpäin :D


1 kommentti

  1. Miten niin hulluja, sinä ja Heidi ne hullut ootte, mä oon kurinalanen kouluratsastaja! :DD
    TE saatte aina MUT tekeen kaikkee ihan tyhmää, kuten vaikka hyppäämään ilman satulaa :D

    VastaaPoista