Petra Palomäki

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Kenttäkilpailut NR 09.-10.07.2011

Pieni katsaus viikonlopun kenttäkisoista Niinisalossa.

Lauantai:
Tultiin paikalle jälleen myöhässä, ja huomasin että mua ennen menevä oli jo radalla laukkaamassa! Tuli extreme kiire ja ehdin verkkaan uffen 2min. ennen kouluradalle menoa. Noh, hevonen ei ollut avuilla ja oli koko ajan pohkeen takana, ei ihmi... Joka tapauksessa, saatiin huimat 61,74% !! Esteille kun oltiin menossa alkoi satamaan aivan kaatamalla! Uffe oli aivan mielyttävän hyvä koko esteradan ajan, sateesta huolimatta.
Päivän lopuks väliaikatuloksien mukaan oltiin sijalla 14 ja LS hevosten aluemestaruuksissa sijalla 3! :) paineita tuli maastoon :D

Sunnuntai:
Uffe oli verkassa ihan normaali. Ei erityisen kuuma eikä laiskakaan.  Ykkös esteeltä eksyin 2.esteelle :D menin aluks oikeeta tietä mutta en nähnyt estettä ja menin pitkin mettää sielä :D onneks löysin 2.esteen ja päästiin siitä yli. Menetettiin siinä 15s ja ei ollut enään siinä vaiheessa sijoitus mahdollisuutta :( Tavoitteena oli päästä rannassa olevasta rantapöydästä ja tykkilaatikoista yli. Ja niistä me päästiin, kuten myös ylös-alas hypystä! Jonka edusta oli maalattu, ja ei oltu ennen sellasenaan hypätty ;) noh, ylös-alas hypyn jälkeen tuli mummonmökki. Aivan yksinkertainen mökki. Ei ollut mitään tehtävissä. Alashypyn jälkeen piti kääntyä jyrkästi oikealle ja uffe vaan lähti väistään vasemmalle. Kielto. Ottaa päähän suunnattomasti kun en osannut kuvitellakaan että se olisi voinut kieltää mökille. Varauduin täysin kieltoon sinne rantapöydälle tms.
Lopputulos oli 21/37 joka ei ole kamalan hyvä. Mutta päästiin sentään maaliin asti :)

Nyt sitten 23.07 menen uffen ja tessan kanssa Laviaan seurakoulukisoihin :) sitten siitä on hyvä jatkaa 07.08 Alavudelle kenttäkisoihin!

4 kommenttia

  1. Hei!
    Eksyin blogiisi jotain kautta ja tässä lukee että olet tulossa 7.8 tänne Alavudelle kenttäkisoihin. Asun 2-3 kilometrin päästä Alavuden ratsastuskoulusta ja käyn sielä ratsastamassa. Tuun kuvaamaan niitä kenttäkisoja, niin ootkos millasella hepalla sinne tulossa ja saako teistä ottaa muutaman kuvan? Voisin lähettää ne kuvat sulle jos haluat katsoa sitten. =) Ihan ehdotuksena vain! :) Kuvia en käyttäisi missään, omaksi muistoksi ja iloksi vain. :)

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Ai kun kiva! :) olen tulossa tuolla Ufanolla. Tuo kimo ori. Saat ehdottomasti tulla kuvaan jos vain suinkaan jaksat! Kiitoksia jo etukäteen ;)

    VastaaPoista
  3. Oliksää eilen Alavudella kenttäkisois ? :)Näin siel ainakin jonkun kimon heposen ja ihastelin sitä melki kokoajan siellä :DD

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista