Petra Palomäki

perjantai 8. huhtikuuta 2011

sadetta, sadetta ja sadetta..!

Aika masentava olo tuli eilen kun katsoi ulos ikkunasta :s vettä sataa ja loppua ei näy :( ja kuitenkin tietoinen siitä että pitää mennä ratsastaan tuonne sateeseen...
No kuitenkin aluksi menin zeuksella hyppään maneesille. Poika oli aika kiva! Jopa hieman parempi kun piken valkussa. Aluksi mentiin ihan paria verkkaestettä ja sitten virallisesti rataa. Viimeinen rata oli jonkun 80-85cm ja ylitti kaikki puhtaasti. Veti kyllä semmosen kamikaze loikan sille laineokserille niin että mäkin kiljasin :D ( no se ei paljoa vaadi ;D). Kaiken kaikkiaan se käyttäyty ihan hyvin vaikka maneesilla oli 4 heppaa mun lisäksi... Tarkoitus on mennä sunnuntaina Zilpalle seuraestekisoihin sillä. Pitää saada yhdet kvaalit ennen kenttäkisoja ;)
No sitten maneesi reissun jälkeen ratsastin uffen ja lassen kentällä -sateessa- ... :D Mutta menoa ei sade haitannut koska meillä oli hyvät varusteet, oikein saderatsukot x) Lasse oli ravissa jo parempi. Pari kertaa se säikähti jotain lintua kun yhtäkkiä ilmesty lumikasan takaa ja lassen mielestä se olisi hyvinkin voinut käydä sen päälle tai vaikka syödä sen ! :D Laukassa, alussa oli hieman tahmea, niin piti pari kertaa mennä isompaa tempoa ja sitten se antoi periksi :) Vasemman laukan nosti kerralla! Oho olin ihan yllättynyt :) Laukanvaihdoissa oli ihan super hyvä! Teki ne niiiin rennosti! :)
Uffe oli kans aika kiva. Tehtiin pitkät alkukävelyt kentällä kun soitin kaverille niin siinähän meni 15min :D Poika oli kaiken kaikkiaan hyvä suusta ja pyöreä. Laukassakin löyty pyöreyttä ;)
Johanna kävi kengittämässä tessan :) nyt on neidilläkin uudet popot alla :D

Ei kommentteja

Lähetä kommentti