Petra Palomäki

sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Hyvää Pääsiäistä!

Toivotan kaikille lukijoille erittäin Hyvää Pääsiäistä!
Kyllä nämä 4 päivää lomaa tekee ihmiselle hyvää! Saa olla kotona ja ratsastella vaan, ei koulua ei murheita :)
Torstaina oli erittäin kiva päivä (kuten nämä kaikki muutkin!). Silloin koulun loputtua juoksutin zeuksen kentällä sivuohjineen. Poika meni aivan sairaan hyvin! Laukkakin parantunut huomattavasti jo ;)
Klo 18 oli sitten Nykäsen Kallen koulutunti tessalla. Kalle tuli meille kotio pitään tuntia. Roosa ja Vehuskakin osallistuivat myös samalle tunnille. Tessa meni aika hienosti!
Alkuverkkojen jälkeen alettiin tekeen töitä. Yksikertaisia asioita mutta hyödyllisiä! Mentiin paaaljon siirtymisiä ja jopa taivuteltiin peppua ulos x) Neiti meni todella hyvin! Kalle kehui neitiä hienoksi hepaksi ja parhainta oli että jalkaansa ei ontunut :)

Perjantaina oli vuorossa lassen, uffen ja urcon liikutus. Lassella menin ensin ja se oli ihan hirmu jäykkä! Se oli varmaan yön aikana mennyt piehtaroimaan jotenkin huonosti karsinassaan ja nyt sillä on aivan jäykkänä tuo niska :( no ratsastukset jäi sitten lyhyiks. Kun meni hitaasti sen kulki ihan ok, mut heti kun pyysi venyyn, niin ei :(  Sen jälkeen menin uffella hyppään seuran kentälle. Poika oli taas aivan mahtava suustaan! Mentiin jotain 100cm-110cm rataa ja se oli välillä aika laiska! Mutta heräs kyllä sitten, onneks! Hanna oli ottamassa kuvia joten niitä sitten myöhemmin! :) Illalla sitten juoksutin urcon kentällä. Se meni AIVAN SAIRAAN HYVIN! Siis se kulki ihan hirmu rennosti, energisesti, täydellisesti! Vähän villiinty kun tammat alkoivat juokseen tarhassa mutta kontrollia löytyi vielä :) Että sitä on melkeen aina ilo juoksuttaa!

Lauantaina sitten oli vuorossa Anniinan koulutunti aamusta. Lasse ei ollut vieläkään hyvä joten menen sitten maanantaina uffella Laviaan seurakoulukisoihin :) Siika oli taas hyvä suuhun ja harjoiteltiin siirtymisiä, pysähdyksiä ja hieman rataa :) Sen jälkeen Saana tuli poikeen meillä iltapäivällä. Ratsastin tessan kentällä ja neiti olu myös hyvä! Ihanaa kun näillä hepoilla on menossa tämmönen hyvä-kausi ;) Äiti kokeili sitten loppuraveissa ja käynneissä tessaa ja neiti toimi ihan kuin vanha opetusmestari! Tosi kiltisti meni äitin kanssa! :) Sen jälkeen menin vielä illalla zeuksen. Päätin mennä koulua sillä kentällä vaikka alkusuunnitelmissa oli maastolenkkin ;) Se oli kuuliainen ja todella hyvä myös! Menin paljon avoa ja sulkua, sekä pohkeenväistöä ravissa ja hieman laukassa. Yritin taas keskiravia sillä ja kyllä sieltä semmonen mini pätkä sitä löytyin, mutta töitä vielä riittää! :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti