Petra Palomäki

lauantai 9. huhtikuuta 2011

hevosmessuja ja ratsastelua

Käytiin tänään heti aamusta Tampereella hevosmessuilla. Oltiin FIAL:n standilla päivystämässä ja välissä kerkesin kierteleen hallia ympäri usemapaan otteeseen :)
Mukaan tarttu kerrankin mulle kamaa eikä hepoille! :o olin ihan yllättyny!
No ostin KL:n kisapaidan, punaiset ratsastushousut ja röcklerin siniset hanskat :) Vaikka tavaraa ei tullut paljon niin rahaa meni senkin edestä jo x) Kun mennään portugaliin iskä lupas ostaa mulle nää vereduksen nahkasaappat *.* meinattiin ostaa nyt hepamessuilla mutta ei ollut oikeeta varrenpituutta :(
Messujen jälkeen ratsastin tessa, zeuksen ja lassen.
Tessa oli jälleen todella hyvä :) rento ja taipuisa. Tehtiin paljon siirtymisiä ja neiti oli huippu :)
Zeuksella taas menin todella paljon väistöjä (avo- ja sulkutaivutuksia sekä pohkeenväistöä) kun huomenna Noormarkussa estekisat :) Poika teki kaikki väistöt huippu hyvin!
Lasse oli alussa taas ihan villi :D SE PUKITTI! Sitä kiukutti ja kun pakotin eteen veti pään alas ja pukitti xDDja minä koulupenkillä! :D mutta lopussa se oli taas ihana. Sain sen jo rennoksi lopussa ravissa ja laukassa. Mentiin paljon pieniä voltteja laukassa, vaihtoja, pohkeenväistöä. Kaikkee mahd. että sain sen hyvin pohkeelle ja se onnistu :)
Sitten äiti meni n.1h uffella käveleen maastoon :) sitten kun tuli takasin se ravas pikkasen kentällä. Uffe oli kuulema ollut vähän innokas kun kotiopäin piti tulla ;) mutta muuten meni todella hienosti :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti