Petra Palomäki

maanantai 28. maaliskuuta 2011

possu villintyy ja urco vanhenee ;)

Tosiaan joo oli vähän tylsä olo kun tuli tallille kun oli sillain että mitäköhän mä tänää keksin tehdä noitten heppojen kans ;)
Hahah no mentiin eilen maastoon Minnan kanssa. Otin lassen tällä kerta mukaan ja poika oli taas hauska :D Ravattiin ja käveltiin todella paljon. Lopuusuoralla otettiin sitten (lasse edellä) laukkaa. Se meni tosi hienosti! Mentiin isoo laukkaa ja koottuakin :) Mutta sitte kun käännyttiin takasin......... JAA-A! Hohojaa :D kyllä oli naurussa pidättelemistä kun poika van hyppii ja pomppii eteenpäin innokkaana :D kotio päin mentiin sitten koottua laukkaa ;) mutta siinäkin pidättelemistä! Tuli niin hyvä fiilis maastossa, aurinko paistoi ja hyvä seura :)
Tessalla menin kentällä ja neiti oli oikein kiva! Tosi hienosti sain sen meneen alas eteen tuntumalla eikä semmosia jaksollisia tuntuma hetkiä x) Laukka oli super kiva! (kuten aina..) :D
Unaivalla nyt menossa etujalan kylmäystä kun teloi ittensä tarhassa ja tuli imppari :( mutta alkaa jo näyttään paremmalta :)

Ja urco täytti tänään 10wee! Onnea onnea! Voi että kun aika menee niiin nopeesti! Ajatella kun sen ekaa kertaa näin 5v. sitten ^^ ja pojasta on tullut noikin rakas ja hieno perheen jäsen :) Kiitos urco kaikista niistä hetkistä joita jaksoit kuunnella ja kestää mua (meinaan niitäkin olen itse joutunut urcolta kestään ;D)



2 kommenttia