Petra Palomäki

perjantai 11. maaliskuuta 2011

koulu- ja estetunteja ;)

Keskiviikkona Anniina piti mulle lassen kans koulutunnin illalla :)
Että siis kuinka voi noin paljon parantua tasapaino/asento possun kans 1½ viikossa? :D
Sain koko tunnin ajan pidettyä jalan jalustimessa (pari kertaa lipsahti kun liukas jalustin, sato... ;D) ja jopa keskityin possuun enkä vaan mun jalkoihin!
Aluks mentiin kolmikaarista uraa? meniköhän oikein :D siis s-kiemuraa pitkin kenttää. Joka kerta kun käännyttiin niin piti tehdä pieni voltti.
Sen jälkeen voltit pois ja keskelle joka kerta käynti-ravi siirtyminen :) sain paremmin jo sen tekeen niitä. Pari kertaa tuli vielä töksähtäen mutta muuten hienosti :)
Sen jälkeen oli vuorossa tulo keskihalkaisijalle ravissa, nostettava laukka SUOrassa ja jatkettava vastakkaiseen suuntaan mistä tultiin :)
Sain hyviä vinkkejä anniinalta miten toimia kun possu hermostuu. Pitää vaan hengittää syvään, laskee 10 ja aloittaa uudestaan. Sain sen tekeen muutamia hyviä laukan nostoja suorassa :)
Sen jälkeen tuli helppo tehtävä possulle mutta mulle hieman vaikea vasempaan suuntaan ;)
Eli taas sitä kiemura juttua mutta laukassa ja joka kerta kun mentiin eri suuntaan vaihdettiin laukkaa. Oikean laukan vaihtoi helposti mutta oikea laukan vaihto oli jo hieman vaativampaa. Mutta heti kun sain sen vasemmasta ohjasta (ja itteni) rennoksi vaihdot sujuivat :)
Semmonen tällä kertaa :) Ens viikolla toivottavasti toinen koulutunti ;)
Ennen koulutuntia juoksutin tessan kentällä. Se meni toooosi hienosti! On nyt ollu vähän kevyempää tessalla kun noitten muitten kans on enemmän panostettava kun kisakausi alkaa. Onneks tessalla vasta otetaan toi kisaaminen sillain virrallisesti ensi vuonna ;)

Eilen olin sitten sannan estetunnilla uffella. Annina ( ei lassen omistaja ) meni possulla.
Mentiin aluks puomeja ympyrällä laukassa ja on se vaikeeta :D mutta saatiin sitte joten kuten suojuun :)
Sen jälkeen tultiin puomi-pystyä ja perään laineokseri jos pysty meni hyvin. Pari kertaa sain siian tuotua hyvin esteelle :)
Sen jälkeen mentiin yksittäisiä esteitä jne. Lopusta mentiin sitten rataa :) Eli oikeasta pysty-laineokseri-oikealle-okeri/okseri sarja-oikealle.sinipysty-4laukkaa-banskulaatikkopysty-3 isoo laukkaa-vesiokseri-vasemmalle-laineokseri ja taas punainen pysty toisesta suunnasta.
Siika oli ihan hyvä :) Ei ihan ollut parhaimmillaan mutta ei todellakaan huono!
Mutta ei se heppa aina mene samanlailla, toisaalta ihan kiva, vaihtelua :D
Ennen estetuntia menin zeuksella maastoon. Minna ja vehuskakin tulivat mukaan. Oli niiiiiin kamala tilsakeli että ei päästy kauaksi. Vaikka zeuksella on tilsakumit mutta ei nekään ihan kokonaan auttanu :(
No menin kentällä sitten ravia ja laukkaa. Hitto se teki hyvää sille kun meni hiljasta laukka 15cm lumihangessa ;D Kyllä hiki tuli ;)
Sen jälkeen menin urcolla kentällä. Se oli aivan liian hyvä! Menin jonkun vähän alle 30min kun siis tuli oikein tylsää kun se meni juuri niin kuin minä pyysin. Koko ajan hyvässä peränannossa ja laukka oli todella hyvää! Ahhh...se oli ihanaa :D


2 kommenttia