Petra Palomäki

tiistai 15. helmikuuta 2011

Pirkko Herdin valmennuksia



Viikonloppu meni kokonaan Pirkko Herdin koulu sekä estevalmennuksissa :)

Lauantaina olin siialla kouluvalkussa. Olin ihan yllättyny että oli niinkin hyvä suusta kun oli, ei siis mikään täydellinen mutta parempi kun viikko sitten ;)
Tehtiin paaaljon väistöjä käynnissä ja ravissa jotka oli vaikeita uffelle. Varsinkin vasemmalle. Mutta saatiin kyllä hienosti ne kans sujuun :)
Lopusta mentiin ympyrällä laukkaa jossa piti sitten pienentää ympyrä pienemmäksi. Laukassa sen huomaa kuinka paljon se painaa suuhun tai siis ei nyt NIIN kamalasti mutta mun kädelle paljon :D
Pike neuvo hyvin että se pitäis saada pää ylös ja takajalat mahan alle hyvin. Kun se menee pää alhaalla ja takajalat menee alussa hyvin mutta sitten alkaa pikku hiljaa leviään sivuille, ja kun pitäis saada ne mahan alle.
Puffehan otti sitten nokkiinsa pari kertaa kun "potkasin" kunnolla pohkeella kylkeen x) <3

Sunnuntaina sitten oli vuorossa estevalmunnukset. Aamusta kun heräsin katoin mittaria "-26C" sillain et JAA-A! No ei se meitä onneks estäny ja mentiin aamusta klo10 valmennukseen possulla. Onneks pakkanen lauhtu vähän niin pääsi tekeenkin jotain. Possu oli ihan ok. Suusta oli vähän kova niin kaarteissa en saanu esteen jälkeen taipuun kunnolla kun hieman vastaan vasenta pohjetta, mutta ei paljon :)
Esteillä possu oli hyvä :) vesimatonkin hyppäs tokalla kertaa joten ihan hyvä suoritus :D Esteet nousi sitten jonnekin 95cm korkeuteen ja se meni kivasti ne :) Ajattelin että jos tavoitteeksi pistäis vaikka re 110cm ja ke helppo ;) mutta aika vain näyttää miten menee ;))
Zeus oli aivan mahtava! :D Ihanaa piiitkästä aikaa kun se menee hyvin esteillä <33 Mentiin samaa tehtävää kun mitä lassella. Kiemuralla 3 pystyä. Sitten innari välillä 2 ristikkoa-suoraan-2 lyhyttä laukkaa-okseri-4 laukkaa sarja (iso väli)-vasemmalle-kukkapysty-vesimatto oikealle :) Hienostihan se sen meni!
Siis sain sen tuleen rauhassa esteelle ja sain sen ponnistaan selällä ja tekee tooosi hyvät hypyt kukalle ja vesimatolle :) Se oli oikein kone ! Pike kehu sitä hienoksi mieheksi ;)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti