Petra Palomäki

maanantai 6. joulukuuta 2010

Viikonloppu :)

Miks viikonloput menee aina vaan niin nopeesti? :s Onneks nyt tää maanantai pelasti pidentämällä tätä hiukan :D
Lauantaina menin urcolla kentällä koulua (kuten aina melkein :D ) ja poika oli ihan ok. Ei niin hyvä kun viimeksi, mutta ei mikään huono. Ajattelin että "ei se mitään kannuksia tartte.." jaa-a olis ne sielä saanu olla -.- kuitenkin, lopusta alkoi olla jo ihan mukava taas suusta, että ei ollut yhtään tyhjä eikä pohkeen takana. Ratsastin myös meidän yksityisen Eko L-Augeval xx-ruunan "lasse". Se oli hieno poika :) harjoiteltiin ihan yksinkertaisia asioita kuten nostoja, väistöjä jne.
Se on niin jännää kun se huomas nyt että mun vasen pohje on heikompi kuin mun oikea :o ei edes uffe ole tollasta huomaannu NOIN tarkasti :D eli enemmän tuli harjoiteltua nostoja oikeaan kierrokseen kuin vasempaan. Mentiin kans vähän laukkapuomeja :)
Sunnuntaina sitten lähdettiin sitten Anniinan kans maneesille + hepat :D Anniina meni uffella ja mä menin sitten lassella. Hyppäsin sillä samaa jumppa juttua mitä menin uffella perjantaina :) Vesimatto meinas koittua kohtaloksi, mutta ei me annettu periksi ja saatiin poika yli siitä :D Korkein este oli jo oikein 90cm xD voi huoh, no ei nyt ekalla kertaa kannata mitään isoa hypätäkkään! Poika ollut viimeks maneesissa varmaan vuosi sitten..
Unaiva sai vihdoin ja viimein hokkikengät alle :) ei tartte enään taluttaa niin varovasti. Ratsastin tessakin sunnuntaina. Se oli ihan VILLI! Taas oli niin herkkä pohkeelle että huhuh :s ei meinannut rauhoittua millään. Tamma on tamma. Eilen on super hyvä, tänään ok, huomenna kamala :D
Otin pari uutta kuvaa zeuksesta :D harmi kun iski lumisade :(

1 kommentti

  1. Mä tykkään ihan kauheesti tosta Lassen kuvasta <3 ja sisukkaasti menit kyllä sen vesimaton ;)

    VastaaPoista