Petra Palomäki

tiistai 29. toukokuuta 2012

Vastauksia!




Eli nyt on tullut ihan mukavasti jo kysymyksiä teiltä! Lisää saa toki vielä tänne pistää! :)


1.Minkä merkkinen satula on hepoilasi? Missä käyt ostamassa hevostarvikkeesi? Ostatko paljon kerralla? Uusin ostoksesi? Minkä ikäinen Ufano on nyt? Oletko ollu vielä tänä vuonna kenttäkisoissa,missä?

Satuloita mulla ei ole kuin kaksi käytössä. Meidän hevosilla on kaikilla aika lailla saman mallinen selkä (onneks!) joten satuloiden kanssa meillä ei ole koskaan oikein ollut ongelmia ;) Koulusatulana on Zaldi Millenium ja estesatulana on Herve Godignon.
Voi sanoa, että nyt en paljon mitään ostele rahatilanteeni vuoksi. Minulla on kaikki mitä tarvitsen, joten en periaatteessa tarvitse oikein mitään (ellei hööksistä löydy joskus ale-korista jotain kiva). Hmm ehkä uusin ostokseni oli pari riimua uffelle :D Ufano on nyt 11wee :) En ole tänä vuonna ollut kenttiksissä, kun aluelupani ei näkynyt kipassa kisoihin mennessä :( jos heinäkuussa päästäisiin!

2. Hoidatko suurimmaksi osaksi yksin heppoja? Kuinka paljon vietät aikaa heppojen kanssa? Käytkö talvella kisoissa? Onko sinulla valmentajaa? Kuka on sun lemppari hevosista? Kauan olet ratsastanut?

Kyllä hoidan suurimmaksi osaksi ne kaikki yksin. Onneksi vanhempani auttavat melkein joka päivä heinän kantamisessa tai hevosten tarhauksessa :) äiti ruokkii hepat aina kun en ole kotona :) Vietän päivän aikana noin 3-4 tuntia hevosten kanssa. Talvella käyn niin paljon kisoissa kuin mahdollista :) Kyllä minulla on. Kouluratsastuksessa minua valmentaa Kaartisen Eeva ja esteillä Siltakorven Sanna ja välillä Pirkko Herdi käy myös pitämässä valkkusa Niinisalossa :) Ei ole vaikea päätellä ;) uffe tietenkin! Olen ratsastanut kohta 8 vuotta !

3. Aiotko astuttaa Unaivan taas? Millon sillä on ratsastettu viimeks kunnolla? Mitkä on sun tavoitteet hevosten kanssa? Harrastaako sun koko perhe ratsastusta? Onko sulla sisaruksia?

Unaivaa ei astuteta tänä vuonna ollenkaa, koska ei olla saatu tuota entistä varsaa vielä myytyä. Jos se on vielä ensikin vuonna, niin ei meillä ole tilaa silloin uudelle varsalle :/ Hmm oikein kunnolla on varmaan ratsastettu pari vuotta sitten, mutta nyt kun ei astuteta, niin tämä kesä, syksy ja talvi on sille työaikaa ;) Tavoitteinani on pitää hauskaa ja kilpailla :D urcolla tavoitteet korkeammalla kouluratsastuksen suhteen, jos ens vuonna pääsis starttaan vaativaa :) Koko perhe rakastaa hevosia :) äiti silloin tällöin ratsastelee. Minulla on äidin ja isän puolelta sisaruksia. Olen tämän liiton ainoa lapsi :D

Laitan seuraavaan postaukseen loput kysymykset :))



2 kommenttia

  1. Eiks sulla ollu joku sun hevosista jossain muualla tallilla? Missä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tessa oli vähän aikaa tässä ihan lähellä olevalla tallilla, sen aika akun vieroitettiin grandula unaivasta. Nyt on jo kotona onneks ollut jo pitkään :)

      Poista