Petra Palomäki

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kesä on virallisesti alkanut !

Voi että tuntui eilen niin taivaallisen ihanalta kun olin rakkaani kanssa ottamassa aurinkoa! Tuli niin kesäinen fiilis että huhuh! Koko päivän tallillakin t-paita päällä. Tämä on todellakin vuoden parasta aikaa! Mutta nyt kuitenkin hevosten pariin ;)

Oltiin tessan ja uffen kanssa helatorstaina Porissa järjestetyissä harjoitusestekisoissa. Tessa oli aivan HULLU! Siis koko ajan kohnotti ja puski päälle kun käsiteltiin. Ratsastaessa oli kuuma mutta hallinnassa. Siis niin hirvee käsitellä, että huhuh! Ja äiti pelkäsi, kun otan traikkuun orin ja tamman että se _ori_ villiintyy ja on hullu. Juu kyllä meillä päin vaan menee toisin! Uffe oli super kiltisti. Hieman hirnu tessan perään, mutta ei kummempaa.
Noh tessalla en ehtinyt kun ottamaan yhden verkkahypyn kun jouduin menemään suoraan radalle. Meni niin kauan siinä juoksuttamisessa... Rata ei ollut hyvä. Ei oikein hyviä lähestymisiä ja tahallani toin tessan huonosti vikalle perusradan esteelle, jotta ei jatkettaisi uusintaa. Ei ollut järkeä.
Onneksi uffe oli mukana ja pelasti päivän! Mentiin 90cm luokka ja puhdas perus- ja uusintarata. Ja voitto sieltä tuli!! :) Hyvä siika! Kunnon ruusukehai! ;)


Viikonloppuna hevosten liikutus oli todella kevyttä. Voidaan sanoa, että oli aika monta juhlaa viikonloppuna ;) nimittäin perjantaina mentiin sitten kaikki likat baariin. Osalle oli ensimmäistä kertaa ja oli kyllä hauskaa! Ennen baaria ehdin ratsastaan uffen maastossa. Tehtiin pitkä kävelylenkki :) tuli pojalle hiki ;)

Noh lauantaina olin pitkästä aikaa häissä. Nimittäin ystäväni Anniina meni naimisiin! Onnea Anniinalle ja Petrille vielä kerran :3
Ennen häitä en ehtinyt mitenkään liikuttamaan ketään. Siivosin kaikki karsinat ja tallin yleisesti, ja heti hevosten ruokinnan jälkeen oli lähtö häihin. Häiden jälkeen ruokin hevoset ja eikun suoraan kaverille uusiin juhliin! Oltiin Heidin kanssa lauantaina illalla hieman viihteellä ;)

Sunnuntaina sitten oli puolestaan jälleen maastoilua. Otin tessan pitkästä aikaa maastoon. Heidi ja Disa olivat meidän seurassamme myös :) tosi rauhallisesti tessa käyttäytyi ja joutui disakin kunnolla käveleen, nimittäin tessalle disa ei ihan heti kävelykisassa voita ;)

Zeukselta lähti etukenkä, jonka vuoksi se on nyt vain tarhaillut...kengittäjä koitta tulla mahdollisimman pian :)
 
Meillä on urcon kanssa nyt vihdoin ja viimein Eevan kouluvalmennus perjantaina :) viikonloppuna olisi ehkä tarkoitus mennä hieman hyppeleen maastoesteille, saa nähdä saanko seuraa mukaan ;)




Ei kommentteja

Lähetä kommentti