Petra Palomäki

tiistai 22. tammikuuta 2019

Hangessa revittelyä

Päästettiin Mestari revittelemään ensimmäistä kertaa tänä talvena pellolle. Ollaan saatu todella hyvin lunta ja aion kyllä ottaa kaiken irti tästä lumesta. Mestarilla oli ollut 3 päivää vapaata ja virtaa siis kertynyt mukavasti, joten hän sai mennä purkaan sitä energiaansa ihan yksin laitumelle.

1.
2.
3.
Eve oli ottamassa kuvia ja minä nappasin hieman videoa, mikä ei ihan mennyt suunnitelmien mukaan.. Laitumella oli yhdestä kohtaa lanka alhaalla, mutta ajattelin Mestarin menevän suoraan ylämäkeen laukkaamaan kuten normaalisti. Laitoin porttia kiinni ja sillä aikaa kun olin selkä Mestariin päin tämä meni suoraan siihen kohtaan missä aitaa ei käytönnössä ollut ja karkasi tammojen tarhan viereen. Hätä ei ollut sen suurempi, sillä tielle Mestari ei päässyt koska aitoja oli ympäriinsä. Jäi siis hieman tuo aloitus kuvaamatta videolle kun jouduin tosiaan juoksemaan Mestarin tykö siinä 30cm hangessa ihanan joustavilla toppavaatteilla :D

4.
5.
6.
Kun sain nuoren miehen takaisin laitumen puolelle ja aidan nostettua takaisin ylös pystyttiin kunnolla keskittyyn häneen. Mestari kyllä huijasi meitä laukkaamalla laitumen toiseen päähän ja jäi sinne odottamaan, että hätyytämme sen takaisin laukkaan. Eli siinä tuli itsellekin hyvää treeniä! Onneks virtaa oli kuitenkin melko paljon niin ei montaa kertaa tarvinnut pyytää Mestaria laukkaamaan.

7.



8.
9
10.

Mikä oli teidän suosikkikuva?
Pääseekö teillä hevoset revitteleen irtona kuinka usein?



Ei kommentteja

Lähetä kommentti