Petra Palomäki

keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Nautitaan vielä kun kerkiää!

Lumi tuli ja meni, joten nyt ollaan täälä päin päästy nauttiin jälleen sulasta kentästä. Pahin mahdollinen skenaario olisi, että tulisi pakkasta ja lunta ei näkyisi moneen viikkoon. Kaikki paikat jäässä ja maneesirumba alkaa. Joten nyt kun saatiin kenttä sulaks niin siitä nautitaan aivan täysillä!


Tämä viikko ollaan aloitettu tekemällä puomijumppaa ja osa on tehnyt töitä liinan päässä. Valitettavasti, vaikka kenttä on ollut super hyvä ratsastaa, niin kovat sadekelit ovat pikkuisen myös rajoittaneet meidän menoa. Siihen päälle kun laittaa kovan tuulen, niin saan ratsastaa melkoisen pinkeitä hevosia. Urco on meillä ainakin semmoinen, että jos laitan sille saderatsastusloimen, niin koko se ratsastusaika menee siihen, että herra rohkea ori pelkää kahisevaa loimea, eikä pysty kokonaan rentoutumaan.... Sillon on vaan koitettava tehdä yksikertaisia ja helppoja asioita.


Mulla onkin nyt harkinnassa ollut jo pitkään sellainen saderatsastusloimi, jossa on myös kaulakappale. Minulla oli aikoinaan sellainen, mutta loimi joutui joskus nuoren Zeuksen hampaisiin ja tuhoitui sekunneissa :D Onko teillä ehdottaa millainen loimi olisi hyvä? Onko siis kokemuksia hyvän mallisesta loimesta ja millainen kestävyys?
Valitettavasti mennään vanhoilla kuvilla. Aina kun kerkeen kuvaan on jo niin pimeää, että aivan turha toivoa saavansa kuvia....


2 kommenttia

  1. Mulla on Bucaksen tommonen sadeeasastusloimi. En oo kauheesti ratsastanut sen kanssa, mutta vaikuttaa kestävältä. Jonkun verran se tietenkin kohisee, mutta ei oo ainakaan mun heppaa häirinnyt ja jos alla on toinen ohut loimi niin varmaan parempi :)

    VastaaPoista