Petra Palomäki

perjantai 30. lokakuuta 2015

Uusi ulkoasu ja yhteistyökumppani!


Jos joku on ihmetellyt miksi blogi oli hetken suljettuna niin tässä syy - Petran blogissa on uudistettu ja upea ulkoasu! Samalla meitä lähti siis tukemaan yhteistyön merkeissä Lunar Graphics - yritys, jonka käsialaa tämä loistava muutos on.


Olen aina haaveillut elegantista, yksikertaisesta ja aikuismaisesta ulkoasusta. Edelliset ulkoasut ovat olleet ihan hyviä, mutta aina on jotain jäänyt puuttumaan. Itsellä taidot ei todellakaan riitä lähellekään ulkoasun tekoon, niin melkein aloin luopumaan haaveestani. Toisin kävi ja rohkenin ottamaan Lunar Graphics:n Veeraan yhteyttä. Kysyin olisiko hän halukas toteuttamaan haaveeni ja sieltä sain melkein välittömästi myönteisen ja positiivisen vastauksen.

Annoin totaalisesti vapaat kädet hänelle. Olen hänen ulkoasujaan seurannut ja yksikään ei ole tullut vastaan, josta en pitäisi. Enkä sano tätä vaan mainostakseen hänen taitojaa, jokainen voi ihan käydä itse ihastumassa hänen töihinsä! ;) Ainoat toivomukset mitä minulla oli ulkoasun tyylin lisäksi oli tuo sivupalkin järjestys. Koska hevosia on niin paljon kävi mielessä myös, että voisi esittelysivujakin jotenkin keksiä parempaan järjestykseen, mutta annoin Veera päättää.

Lopputulos on enemmän kuin mitä toivoin. Sain kaiken ihanasti järjestykseen ja blogia on omasta mielestäni nyt helpompi käyttää. Blogissa on sellaista freesiä ja aikuismaista lookia mitä olen kaivannut. Hevosten esittelysivut löytyvät helposti kohdasta Hevoset, ja minusta löytyy oma esittely nimeni alta ja myös suora linkki treeniblogiini. Banneri on upea. Mestaria ei tähän banneriin saatu sopimaan, mutta kyllä se vielä pääsee loistamaan. Ehkä se hyvä, että tallin paras hevonen ja minun silmäteräni pääsee tähän ensimmäiseen ulkoasuun loistamaan ;) Olen enemmän kuin tyytyväinen Veeran työhön ja hänestä huomaa kuinka paljon sitä osaamista löytyy.

Lunar Graphics - yritystoiminta 

Lunar Graphics yrityksen takana on nuori nainen nimeltä Veera Junttila. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt jo tekemään paljon grafiikka-alalla töitä. Vuoden 2015 alussa, Veera päätti toteuttaa haaveensa ja laajentaa Lunar Graphics grafiikkapalvelun. Veera elää todellakin unelmaansa ja työskentelee nyt täysin tämän yrityksen parissa kehittäen asiakkailleen erilaisia grafiikkatoiveita. Lunar Graphics:n päätavoite on toimia luotettavasti, nopeasti ja ennenkaikkiaan tarjota yksilöllistä palvelua asiakkailleen. Kaikkien asiakkaiden toiveet pyritään toteuttamaan halutulla tavalla. Lisäksi, tässä tuetaan nuorta yrittäjää, joka rahottaa opintonsa näiden töiden parissa.

Lunar Graphics on avannut uuden sivuston, joka on täysin uudenlaisella rakenteella ja on muotoiltu niin, että se on kompaktimpi ja asioita tulee näin enemmän kerralla. Etusivulta näkee heti ajankohtaiset uutiset ja mahtavaa tässä on se, että sivustoa voi seurata normaalin blogin tavoin ja tällä tavalla saa heti tietoonsa uudet uutiset ja mahdolliset tarjoukset. Kannattaa siis liittyä lukijaksi!
Yrityksellä on myös uusi logo. Simppeli ja ajaton, jonka vuoksi vesileimojen lätkiminen onkin äärimmäisen helppoa. Palveluihin on saatu hieman lisätoetoa ja valokuvaukset ovat muuttuneet myös täysin. Kaikki yhteystiedot löydätte tosiaan yrityksen sivustolta ja tässä vielä sähköposti - veeraj@live.fi



Lunar Graphics löytyy nyt myös Facebookista - klikkaa TÄSTÄ !

Tämä on virallisesti Petran blogin ensimmäinen yhteistyökumppani! Olen niin iloinen ja kiitollinen tästä ja varmasti tulette kuulemaan blogin puolella Veeran töistä lisää.

Mitä pidätte uudesta ulkoasusta?







13 kommenttia

  1. Kiitos kun sanoit. Onhan jokaisella graafikolla oma tyylinsä. Itsr ainakin pidän juuri tästä tyylistä niin siksi halusin LG:n työtä blogiini. He toteuttavat toki yksilöllisesti asiakkaan toiveet eli jos en olisi tämän tyylisestä tykännyt olisin siitä sanonut ;)

    VastaaPoista
  2. Hei Marja!

    Satuin lukemaan tämän kommentin tätä kautta. Puhut totta - tyylini eteenkin yhteistyöblogien kohdalla on ollut hyvin yksitoikkoinen, sillä tähän vuodenaikaan olen viljellyt nim. tätä tyyliä sesonkityylisesti. Hurahdin tähän itse aivan totaalisesti, mutta malli on ollut myös hyvin toivottu. Vanhemmissa töissäni näkyy jo selkeästi erilaista rakennetta (esim. juuri julkaistu oma sivuni ja vaikkapa Kouluratsastuksen matkassa -blogin bannerin tähän nakitan..) Ihanaa kuulla mielipiteitä näin asialliseen tyyliin, jos se vaikka aukaisisi uusia näkökulmia webdesigneihini :-)

    Ihanaa syksynjatkoa sinulle!

    - Veera Katariina Junttila

    VastaaPoista
  3. Ihana ulkoasu! Mulla vaan ei toimi toi hevoset kohta, en pysty valitsemaan sieltä kenenkään hevosen esittelyä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Oho minulla toimii puhelimella, kysyn Veeralta asiasta. Kiitos kun ilmoitit :)

      Poista