Petra Palomäki

tiistai 23. joulukuuta 2014

Joulukiireitä + kysymyksiä!


Kuten olette huomenneet, en ole kovin hyvä ollut toteuttamaan taaskaan näitä joulukalentereita. Itse en ikinä keksi mitään hyviä aiheita mistä voisin tehdä mielipidepostauksia, jos te ette niitä ehdottele. Ensi jouluna teen vain jouluboonuksia :D Käyn joka päivä 8h töissä, 4krt/viikossa salilla ja kaiken päälle tallilla koko iltapäivä ja illan. Luuletteko, että jos minun pitää valita blogin kirjoittamisen (mikä edellyttää koneen edessä istumista) tai nukkumista niin ei paljon tarvitse miettiä kumpaan mun jalat ohjaa minua :D nukkumaan!

Minun piti tehdä joulusiivousvideo, mutta yksin eihän se onnistu millään! Olisi hienoa, kun joku kuvaisi, mutta tosiaan ei ole ketään joka kuvais. Vain viikonloppuisin ehdin siivoileen ja siihenkään aika ei aina riitä...otin vähän videoa kun siivoilin 2vkoa sitten tallilla, mutta kiva aloittaa taas kun tosiaan kulunut jo noin aikaa... Jos jaksan, koristelen tallin tänään ja en ota videoa, vaan ennen jälkeen kuvia. Videon tekeminen on niin työlästä ja oikeasti ei vaan jaksa. Pitää vielä sisälläkin siivota, käydä kaupassa, karsinat siivota, hevoset hoitaa....huhh. Huomenna aamulla on meidän tallin perinteinen joulumaasto, ja siitä varmaan kuvia jos Enna muistaa tuoda sen kameran ;) Varmaan saatte jouluaattona samaan tapaan kuin viime vuonna meidän heppojen jouluvideon, sellainen pieni, mutta näätte koristelua jne videolla sitten paremmin jos kiinnostaa ;)

Tänään Anniina kävi ottamassa myös perinteiset joulukuvat, mitkä saatte vasta 25.päivä tänne blogiin! Haluan tämän joulukalenteri ahdistuksen päältä pois ja jatkaa normaalia kirjoittelua ja postaamista, ilman paineita ja, että on itsellekin mieluisaa.


Tosiaan, koska minulla on aiheet ja motivaatio ihan loppu näiden kiireiden takia pyydän teiltä, että kertokaa mitä haluatte lukea. Tekisin mielelläni erilaisia mielipidepostauksia (kertokaa aiheita), videoita (mutta ottakaa huomioon, että en pysty yksin kaikkea toteuttamaan...) jne.

Ja nyt otsikon toiseen osaan! Nyt saatte laittaa ehdotuksien lisäksi KYSYMYKSIÄ mitä haluatte vielä tietää, meistä. Saa taas kysyä laidasta laitaan kaikkea mahdollista mitä mieleen tulee! Jos joulun jälkeen saataisiin hyvää vastauspostausta teidän kysymyksiinne!



9 kommenttia

  1. Pystyn samaistumaan sun tunteisiin tästä joulukalenterin kirjottamisesta työn ja useamman hevosen ohella! :D huhhuh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sä sentään jaksat kirjoittaa! Mulla loppuu oikeasti vaan kropasta tunnit illalla kymmeneltä kun pääsen tallilta ja joka aamu 6-7 töihin...huhu ! Mutta kaikkea me tehdään noiden elukoiden eteen, jopa tätä kalenterin kirjoittamista!

      Poista
    2. Välillä menny aika tiukoille ku 23.57 julkasee tekstin.... :D onneks käyn iltatöissä ni vähä helpottaa kukkua myöhää illal...

      Poista
  2. Musta on kiva lukee sellasia joulusia postauksia jota tulee pitkin joulukuuta : ) tykkään lukee perusreenipostauksia ja katella paljon kuvia niin oon huono ehdottaa mitää erikoista :P mutta oon tykänny sun blogista tosi paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu tota samaa mä ittekin tykkään tehdä :))

      Poista
  3. jos saan kysyä, että miksi sitten edes aloitit joulukalenterin, kun varmasti tiesit, että et sitä loppuun asti jaksa tehdä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulin että tänä vuonna olisikin ollut aikaa mutta puolessa välissä huomasin että oh nou en ehdi :D noh ei tämä varmasti kenenkään maailmaa kaada ja odotinkin että koska joku kysyy tätä :D

      Poista
  4. Ei mitään paineita joulukalenterin tai yleensäkään postaustahdin kanssa :) Kirjoittelet kun ehdit!
    Olisi kiva lukea suunnitteletko jokaisen ratsastustreenin etukäteen vai menetkö fiilispohjalta -> millaisiin treeneihin tämä johtaa. Kiinnostaa myös mikä on minkäkin hevosesi heikko kohta ja sille vaikea asia, ja missä ne ovat hyviä.
    Hyvää joulun aikaa!
    t. Linda

    VastaaPoista
  5. Olisi kiva jos tekisit kaikista helpoista erillisen postauksen jossa kertoisit aina yhdestä hepasta enemmän ja varusteppostauksia jos tulisi olisi ihan kiva!

    VastaaPoista