Petra Palomäki

lauantai 17. elokuuta 2013

300 lukijaa!

Ihanaa kun teitä lukijoita saatiin jo 300 kasaan! Mun alkuperäinen teksti oli paljon parempi, mutta hupsista tämä kone sammui ja eihän se tallentanut sitä tänne....grr. Nyt saatte hieman lyhyemmän version, koska en jaksa uuuudestaan kirjoittaa kaikkea alusta asti!

Ennen My Day - videopostausta, jonka väsään alkuviikosta Sofian kanssa, kerron kuinka hyvin aasini meni estevalmennuksessa!

Olin toista kertaa Joonas Orannan estevalmennuksessa ja voin sanoa, että huippu valmennus - taas! Tällä kertaa uffen sijasta otin tessan ja Joonas kehui tessan hyppytyyliä paljon paremmaksi kuin uffen, joten tämä antaa lisää motivaatio treenata tuota varsaa ;)


Valmennuksessa mentiin alkuun verkkanan ristikkoa, joka nostettiin sitten pystyksi. Rataa mentiin lopuksi jotain 90-100cm kokoisena ja mentiin ekaa kertaa kolmoissarjaa, jossa tessa otti ekalla kertaa hieman varman päälle niin kuin kuvasta näkyy! Sain hyviä vinkkeä itselleni ja hevoselle ja yllätyi, kun Joonas neuvoi tessan kanssa vaan kaarteessa ennen estettä laukkaan kunnolla ja kun este tulee odotan ja heppa hoitaa lopun. Kun tein niin kaikki sujui super hyvin! Eli enää omaan pääkoppaan vaan sitä asennetta, ettei koko ajan tartte näyttää niin hyvältä ;)


Huomenna zeus pääsee estekisoihin piitkästä aikaa. Aina mennyt vaa koulukisoihin ja nyt ajattelin viedä sitä hieman estekentille hyppään ;) Mennään Huittisiin Milli-tallille ja hypätään huimat 70cm ja 80cm luokat! Pitäkää peukut pystyssä!

2 kommenttia