Petra Palomäki

torstai 25. huhtikuuta 2013

Bannerin valinta, heppojen kuulumisia ja salitreeniä!

Voi että todella moni teistä oli tehnyt meille bannerin ja moni lupautui jatkossa olemaan valmis tekemään minulle uusia bannereita :) ihanaa koska mun taidot on mitä on!

Valitsin nyt tähän ulkoasuun Jennyn bannerin :) Kiitos!


Sitten heppojen kanssa kaikki on mennyt ihan hyvin. Eilen päätin juoksuttaa urcon ja zeuksen ja huomaa, että nyt kun zeusta on ratsastanut joka kerta oikein kunnolla niin ei poika edes jaksa liinassa riehua :D
Molemmat kulki super hienosti ja yritin saada niitä laukassa menemään alas eteen isommalla tempolla ja aika hienoa laukkaa molemmat menivätkin!

Tänään me viedään Leevi Tampereelle klinikalle koska sen korvat eivät ole ollenkaan parantuneet vaikka kuinka lääkitystä on ollut..alkaa loppumaan parantumiskeinot :( toivotaan parasta ja että saadaan weevi kuntoon!


Käydään muuten Tampereella sitten samalla Putka Tattoossa varaamassa minulle aika ;) porukat antavat siis minulle aivan mahtavan YO-lahjan! En malta odottaa että saan lisää kuvaa selkään! Ja joku aikoinaan pyysi kuvaa mun tatskasta ja tässä se on!


Reissun jälkeen ajattelin juoksuttaa pessoalla uffe ja tessa ja mennä unaiva kentällä. Mammalla ajattelin pitää kunnon maastoilu viikot! Aletaan kunnolla kasvattamaan kuntoo jotta saadaan laukkaa joskus kuntoon :)
Muuten, lauantaina Eeva tulee pitää mulle ja Heidille kouluvalmennuksia. Mennään molemmat yks.tunnille koska turha Heidin tulla meidän kanssa tunnille kun tehdään aivan eri asioita :) urcolla on siis tarkoitus mennä!
Ensi viikon lauantaina eli 04.5 olisi sitten urcolla Kivitallilla Sastamalassa seurakoulukisat!

_________________________________________________________________________________

Salilla olen jatkanut kyykkykuukautta, eli joka päivä kyykkyä ja lisätään asteittain enemmän ja enemmän joka päivä. Tosin alkuun aloitin heti korkealta koska esim. 30 kyykkyä on lämmittelyä :D

Sain vihdoin Even tulemaan mukaan salille. Jennikin tuli sitten samalla, mutta mehän ollaan käyty Jennin kanssa jo useammin yhdessä. Tehtiin ensin salin puolella olkapäitä ja pikkasen rintaa. Sen jälkeen mentiin painonnostopuolelle ja aloitettiin maastavedolla. Evelle ekaa kertaa kun teki maastavetoa ja sai jo oikein 60kg :) Ylpee!
Itse tein 10x 50kg, 10x60kg, 8x70kg ja jaksoin tehdä 4x80kg. Nyt alan jättään ton 50kg pois, jotta päästään nostamaan pikku hiljaa painoja ylöspäin. Jos ke
säks sais sen 100kg ;)

Sitten jatkettiin syväkyykyillä. Olen joka viikko lisännyt 2,5kg painoa lisää maksimiin. Viime viikolla tein 45kg ja nyt tein jo 47,5kg. Ensi viikolla yritetään rikkoa 50kg mutta otan silloin Samin mukaan varmistamaan :) Meidän piti tehdä treenin lopuksi Hiitti, mutta olin armollinen ja jätin sen seuraavaan kertaan ;)


Kauhee treenausinto päällä taas! Haluan tehdä tän kuukauden jalkoja aivan täysillä niin katsotaan näkyykö edes vähän tuloksia. Okei, ei mulle tule vielä sellaisia upeita reisiä ja pakaroita mitä niillä fitnessmalleilla, jotka ovat työstäneet itseään vuosia, mutta olen tyytyväinen edes pieneen parannukseen :)


17 kommenttia

  1. Millasen tatuoinnin otat? Miksi sulla on just Ufanasta tatuointi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otan ton päälle laajennusta ;) koska ufano on elämäni hevonen ja vielä ensimmäinen :) haluan sen ikuisesti mun rinnalla

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Sillä on ollut nyt pahoja korvatulehduksia ja mikään ei ole auttanut. Nyt saatiin oikeat lääkkeet niin pitäis tehoa kunnolla :)

      Poista
  3. Sun blogis on ihana! Kaksi lempiasiaani sali ja hevoset. Itse odotan yleensä aina enemmän noita "viivan alla" olevia postauksia, vaikka hevosetkin on lähellä sydäntäni :) Enemmän vain salipostauksia, sillä sun innosta ja ppostauksistasaa niin hyvin motivaatioo, että jaksaa itsekin käydä salilma taas paremmin! :)

    http://alinanieminen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ps... kivoja kirjotusvirheitä! :D "postauksista saa niin hyvin motivaatioo, että jaksaa itsekin käydä salilla taas paremmin" -suomennos.

      Poista
    2. Voi että kiitos paljon! Ihanaa palautetta! Yritän tehdä selkeämpiä salipostauksia ;) ja ei nuo virheet haittaa ittelläkin välillä liikaa :D

      Poista
  4. Ihana tuo banneri! :) Laita sitten heti kuvaa siitä uudesta tatuoinnista ^^

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana tatuointi! Ja kiva postaus :)

    VastaaPoista
  6. Moi!Millainen ohjelma sulla on, että mikä kausi sulla on nyt menossa jne? :) Olisi kiva tietää! Ja kauanko teet tätä ohjelmaa, kuinka pitkät ohjelmat sulla on ja mikä kausi tulee seuraavaksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on niin ikään kun "laidutuskausi" ja samalla lihasmassan ylläpito. Talvella bulkkaus eli massan kasvu ja lihaksien kasvu :) nää menee juuri sillain et talvella lihotaan ja saadaan lihasta alle ja kedällä rasvat pois jolloin lihakset tulee hienosti esiin :) kun kesä on ohi alkaa bulkkaus :)

      Poista
  7. Moikka, sait siis koirallesi uudet lääkkeet ? Meillä on oma rakasvauvani ollut tämän vuoden aikana (4kk) kolme kertaa korvien takiä lääkekuurilla ja mikään ei auta...
    Mielenkiinnosta vain kyselen, että missä Tampereella kuljetitte teidän koiraa? Me ollaan menossa Veteriin taas puolenkuun aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu meillä eläinlääkäri lääkitsi väärin ja antoi pelkkään tulehdukseen lääkkeitä. Vietiin Tampereen veteriin ja koiralta löytyi hiiva korvasta ja sai nyt siihen oikeat lääkkeet. Nyt voi jo miljoona kertaa paremmin kuin ennen :) sai samalla kortisooni kuurin

      Poista