Petra Palomäki

lauantai 1. syyskuuta 2012

Juu eli nyt ollaan tessan kans treenailtu huomisia kisoja varten ;)
Menin sillä torstaina hieman sileellä. Tarkoitus saada se hyvin toimiin avuilla ja neiti meni oikein loistavasti! :)
Tänään oli vuorossa hieman puomi-ristikko-puomi tehtävää, jotta huomenna estekisoissa tessa olisi skarpimpi ja toivotaan, että näin käy! Neiti meni todella hyvin tehtävän :)

aasini! :))

Muut hevoset on ollut nyt ahkeralla juoksutuslinjalla. Hahah jotkut sanoo, että "niin juoksuttaminen vie vähemmän aikaa kun ratsastus" juu näin ei kyllä ole :D mulla saattaa helposti mennä yli 40min kun juoksutan yhden hevosen! Joten kun niitä juoksuttaa kerralla vaikka kolme, niin se ihan nopsaa ole :D
Kaikki mennyt todella hyvin, ja siis tuo pessoan ostaminen oli kyllä mielestäni hyödyllisin ostos ikinä! Hevoset kulkee paremmin aina kun juoksuttaa pienen jakson niitä putkeen :)

Ei tässä muuta! Tämä oli tällainen pikainen päivitys, kun huomenna on siis luvassa ne estekisat Niinisalossa. Mennään meidän ensimmäinen yhteinen 85cm luokka! Hui tessan isoin luokka kisoissa tähän mennessä :3 toivotaan parasta eli pitäkää peukut pystyssä! :))
Ja ai niin vielä lisäksi, sain tänään mun korkkarit Nellystä :3 on sitten aivan tajuttoman makeet!

2 kommenttia

  1. tsemppii kisoihin :) et sä tekis jtn erikois postausta tost pessoa systeemistä? miten käytät ite ja missä säädöissä vaikuttaa mitenkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voisin tehdä :)! Jos saan kameramieheni kuvaileen kun juoksutan viikolla niin voin tehdäkin! Kiitos vinkistä :))

      Poista