Petra Palomäki

maanantai 18. kesäkuuta 2012

I think it's back!


Voidaan nyt sanoa, että ratsatusintoni on palannut takaisin kokonaan. Pari kuukautta on mennyt laiskotellen, ja hevoset päässy ns. helpommalla.
Olette varmaan kaikki huomannu, että en ole paljoa käynyt valmennuksissakaan, siihen on kyllä aivan yksinkertainen syy. Ei motivaation puute ei, vaan rahallinen puute. En saanut kesätöitä mistään joten joudun miettiin tarkalleen minne kaikki rahani menevät. Nyt koko kesänkin meillä ei ole tallivuokralaisia, disa meni kesäksi laitumelle ja lasse muuttaa valitettavasti pois kokonaan. Joten kengityksiin, eläinlääkärille jne rahat tulevat omasta pussista..joten valmennukset on kyllä jääneet..inhottavaa mutta pakko kun ei ole muuta vaihtoehtoa :(
Tuon vuoksi, olen ehkä stressannut liikaa ja en ole vain yksinkertaisesti jaksanut tai ei ole ollut isoa kiinnostusta treenata ahkerasti, koska tiedän että en pääse kovin paljoa kisoihin.. Hmph, jotkut ihmiset ovat luulleet tosiaan, että olen vallan lopettamassa harrastusta, mutta sanon kyllä että aika paha asia saa olla ennen kun mut noiden heppojen luota saa pois ;D joten ei hätää ;)

  

Tosin nyt minulle palasi jälleen se pilke silmäkulmaan. Se innostus mennä joka aamu tallille, olla hevosten kanssa, ratsastaa. Olen katsellut kenttäkisoija ja paria seurakoulukilpailua minne voisin mennä nyt kesän aikana, ja minne minulla olisi varaa, ja jotenkin sain taas tämän innostuksen syttymään!
Jes! Aloin jo pelkäämään minne se oli kadonnut vallan :D
En aio siltikään käydä kovin usein valmennuksissa nyt kesän aikana..menen kun on pakko tai ennen kisoja edeltävällä viikolla... Kotona minulla on erittäin hyvät mahdollisuudet treenata. Kun haluan hypätä oikein kunnolla rataesteitä tai maastareita menen Niinisaloon. Muuten pystyn hyvin treenaan kotona ;)

Innostuin niinkin paljon, että tein viikkosuunnitelman meidän hevosille :) tietenkin ne voi muuttua esim. jos on huono keli tms, mutta aion pitäytyä siinä! Asetin nyt ihan ensimmäiseksi tavoitteeksi uffella 30.06 aluekoulukilpailut ja luokka Helppo B:0 (ei olla ikinä vielä sitä menty :3). Tessalla aion treenata niin, että päästään Parkanoon seurakenttäkisoihin ja siitä mahdollisesti Kangasalalle. Tosin tekisi mieli ottaa uffe Kangasalalle, mutta riippuu kuinka hyvin se menee Alavuudella tuttaria ;) Urcolla tavoite on 21.07 aluekoulukisat Laviassa :) ja zeuksella sitten tavoitteena seurakoulukisoja ja syyskuussa Niinisalon kenttikset. Unaivalle kun saadaan kengät takajalkoihin, alan ratsastaan sitä enemmän, jotta saan siitä kelvollisen ratsun ;)

Huh tässä nyt nyt hieman purkausta, mutta oli pakko :D jos teillä on vinkkejä vaikka monipuoliseen viikkosuunnitelmaan niin laittakaa kommenttia ;)

4 kommenttia

  1. Ilmota kun oot menossa maastareille niin voin ehkä tulla kuvaileen ;) Vaikka Lasse muuttaakin niin kuvaajasta ei niin vaan pääse eroon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu ajattelin ehkä viikonloppuna mennä tms ;) pitää tarkkailla!

      Poista
  2. sori pilkunviilaus, se on ihan vain Alavdella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa en tiennyt :D mun suomi on aina välillä huono ;D syystäkin

      Poista