Petra Palomäki

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Päätösten aika..

Meillä kävi äsken tunnistaja tunnistamassa meidän pikkuinen Grandula. Neiti oli oikein kiltisti ja mikrosirukin saatiin melkein ongelmitta niskaan! Pikkunen koko ajan vaan kiinnostunut tädin hienosta mikrosirun tunnistuslaitteesta. Sen olisi voinut jopa syödä :D Tunnistaja varmisti jo tietämäni asia, että Grandulasta tulee kimo :( noh ei voi mitään. Kaunis se on silti kuin mikä ja siitä tulee erittäin hyvä hevonen jollekin ;) Mutta tämä kimo taitaa olla sellasta todella hitaasti vaalenevaa sorttia. Eli varmaa 6 vuotiaana on vielä aika tumma. No tulevaisuus näyttää vain millanen siitä tulee :)
Nyt tulee vastaan se erittäin vaikea osuus. Pikkusen myyminen. Itse olen alusta asti asennoistunut, että varsa myydään. Mutta ainahan se kipeetä tekee nähdä kun oma ihana hevonen myydään. Mutta pitää ajatella niitä seuraavia varsoja ;)!


Eli jos joku on mahdollisesti kiinnostunut ostamaan tuon Grandulan ottaa yhteyttä minun sähköpostiin ( petrinha_kiki@hotmail.com) tai puhelimitse 0400 372566 !
Varsa myydään vain HYVÄÄN KOTIIN! Hinta ei ole mikään ilmainenkaan ottaen huomioon varsan rakenteen, liikkeet ja luonteen, mutta hinta ei ole huimakaan ;) Tarjota saa!
Grandula on totutettu melkein kaikkeen. Nostaa nätisti kaikki kaviot, antaa harjata joka paikasta, loimien laitto sujuu ongelmitta. Ei pure eikä potki! (välillä varsakiukkua mutta se nyt on normia kaikille varsoille :D) Ei ole ilkeä :) Aivan mielettömän herttainen tamma varsa. Joku saa tästä tammasta erittäis hyvän kouluhevosen. Neidistä ei tule isoa hevosta (max.155cm) joten mieluiten pienemmälle aikuiselle. Varsaa ei myydä vain kuin osaaviin käsiin.
Varsa vierotetaan ensi kuussa joten helmikuun jälkeen varsa on virallisesti vapaa :)



Nyt kohta tulee kengittäjä kengittään tessan ja uffen :) Ennen sitä nyt meen juoksuttaan tessa sänkkärille ja otan videoo tai kuvia sen pukeista ;)!

1 kommentti